Trzeba było iść grzecznie. Nie wiem jak wy ale ja lece op🤬licć najbliższy elektromarket w ramach protestu !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
niech patusowi pomnik postawią !!!!
I dlatego do agresywnego patusa należy strzelać, wtedy każdy ma jasność co jak i dlaczego
Patus Live Matters powinnismy zaczac i zadac kasy od wszystkich na okolo, rabowac legalnie sklepy w imie rownosci i braterstwa i dodatkowo jeszcze rozwalac pomniki np Chopina i Syrenki jako symboli opresji na patusach,.,,
Hexagon napisał/a:
niech patusowi pomnik postawią !!!!
mygyry napisał/a:
I dlatego do agresywnego patusa należy strzelać, wtedy każdy ma jasność co jak i dlaczego
Co psinki ? Boicie się że wam kumpli posadzą ?

Prawda jest taka że patusami byli tez ci w mundurach. Wszyscy do jednej śmieciarki się nadają i tyle w temacie.
konto usunięte
2021-08-19, 19:52
Kolejny ćpun i patus z którego zrobią bohatera...
Szczerze narkotyki też by go zabiły, a policja zrobiła to szybciej. Nie wiem nad czym tu się rozprawiać? Jednego odpada mniej.
konto usunięte
2021-08-19, 19:58
Sebastiany narodu, łączcie sie ! jak malpy w hamburgeryce !
konto usunięte
2021-08-19, 20:17
Nie powinno mieć miejsca klęczenie na szyi (o ile było w tym przypadku). Jeśli jednak by tak było to jeśli sprawy się nie rozdmucha to ,,następna razą" glinicjanty klękną na szyi komu tylko będą chcieli.