📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
47 minut temu

Myślałem, że chodzi o tego misia na granicy, tego na miarę naszych możliwości....
Mój garaż, moje zasady. W końcu on tu jest gospodarzem, a ludzie tylko gośćmi na jego terenie.
Niemniej jednak miś do odstrzału. Nienaturalne zachowanie, zbyt agresywny. Skórka będzie gdzieś leżała sobie w salonie na podłodze.
Niemniej jednak miś do odstrzału. Nienaturalne zachowanie, zbyt agresywny. Skórka będzie gdzieś leżała sobie w salonie na podłodze.
KaprysLosu napisał/a:
i po takiej akcji, wróć po zimowali i pomóż zmienić koło....
Ale po co mają tam zimować? W sensie że razem misiem?

dogip napisał/a:
Mój garaż, moje zasady. W końcu on tu jest gospodarzem, a ludzie tylko gośćmi na jego terenie.
To drapieżnik gimbo.
dogip napisał/a:
Dawno nie czytałem takiej kompilacji bzdur. U made my day
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie