Główna Poczekalnia (2) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
~Velture 2017-03-07, 14:21 75

podpis użytkownika

Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 14:23 6
Widzę, że utwardzanie piszczeli dalej nie wyszło z mody.
Zgłoś
nowynick 2017-03-07, 14:24 3
Pewnie pierdla próbuje uniknąć... niezła desperacja...
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 14:41 46
@Up
albo odszkodowanie, lub zasiłek, albo jeszcze inne gówno.
W każdym razie dobrze, że ma na kogo liczyć.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 14:55 1
Andriej a ty wiesz że ja jestem ubezpieczona na 10000 rubli w przypadku złamań przy rabunku?
Sonia to świetnie dawaj złamie ci nogę będziemy pić do końca roku.
Zgłoś
nowynick 2017-03-07, 15:01 5
Maupajoke napisał/a:

Andriej a ty wiesz że ja jestem ubezpieczona na 10000 rubli w przypadku złamań przy rabunku?
Sonia to świetnie dawaj złamie ci nogę będziemy pić do końca roku.

przy obecnym kursie rubla to może do końca marca... jakieś 600 zł...
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 15:34 9
U mnie w podstawówce goście łamali sobie ręce w kaloryferze. I nie chodziłem do szkoły w Rosji!!
Zgłoś
pazuzu 2017-03-07, 16:32 25
pisage napisał/a:

U mnie w podstawówce goście łamali sobie ręce w kaloryferze. I nie chodziłem do szkoły w Rosji!!

Nie wiem czy to powód do chwalenia się
Zgłoś
Alonso 2017-03-07, 17:34 7
Dobrze że ławki nie połamał. Łobuz jeden.
Zgłoś
Fap Master 2017-03-07, 18:17 10
pisage napisał/a:

Pewnie Sosnowiec...
Zgłoś
Kaszakisza 2017-03-07, 18:17 3
Przecież żeby ogarnąć sobie na szybko l4 wystarczy sobie złamać palec. A w ten sposób, to on może jedynie pozrywać lasce więzadła w kolanie a to gorsze niż złamana kość.
Ale co ja będę się się produkować. To tylko ruskie Sebixy i Karyna. Po ukazaniu tego nagrania cała trójka powinna być wysterylizowana.
Zgłoś
krasnal_hałabała 2017-03-07, 18:28 5
Ale z was mośki, to zwyczajna próba wyłudzenia odszkodowania od ubezpieczyciela, przyjdzie do ubezpieczalni i opowie im jakąś bajeczkę i mamona na wódę jest, chyba że się nie dadzą nabrać, wiecie co jest najgorsze? że jak ktoś naprawdę złamie giczoła bez premedytacji albo stanie się coś innego to ubezpieczenia nie dostanie bo potraktują go tak jak babę wódną właśnie przez takich ludzi jak ona. To samo jak ktoś naprawdę potrzebuje opieki lekarza w Polsce a dostać się nie może bo 60 procent w kolejkach siedzą byczki co przychodzą po L4 tylko dlatego żeby móc iść na imprezę w godzinach pracy.
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 18:37 2
Udało się?
Zgłoś
konto usunięte 2017-03-07, 18:48 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem