📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
57 minut temu

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Te mniemanie o inteligencji skosów to jakaś porażka. Może na ten miliard, dwieście milionów kilku inteligentnych się trafi ale w większości to jednak debile, co nam stale na Sadolu udowadniają

KapitanStuleja napisał/a:
Normalne zachowanie pedała w bmw.
po prostu powiedz ze chciales kupic ale cie nie stac
[ Dodano: 2024-10-27, 13:12 ]
KapitanStuleja napisał/a:
Normalne zachowanie pedała w bmw.
oj sory, na zly komentarz kliknałem
Takie sytuacje są plagą w krajach gdzie królują automaty. Typowe muły z mgłą mózgową, które wciskają gaz do oporu przekonani że naciskają hamulec i potrzebują z 10s na reakcję zanim się zorientują że coś jest nie tak.
jddddddd napisał/a:
po prostu powiedz ze chciales kupic ale cie nie stac
oj sory, na zly komentarz kliknałem
w dobry komentaż kliknąłeś, tyllko chwilę Ci zajęło uświadomienie sobie, że sam masz bmw

Oni nic nie widzą bo mają te wąskie skośne szparki zamiast normalnych oczu
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie