Faktycznie, ty po prostu jesteś kretynem. Bez odbioru.
Na poziomie, nie ma co. I bardzo dobrze że "bez odbioru". Świat bez ludzi nie mających nic do powiedzenia oprócz obrażania (trzy takie posty pod rząd) byłby piękniejszy.

ŚREDNIO 50 tys./sezon. Legia to wyjątkowy przypadek, dostała dwie duuuże kary od Uefy.
Zresztą jak już cytujesz Weszło, to poszukaj takiego artykułu, w którym jest napisane DOKŁADNIE to, co u mnie. Pojawił się mniej więcej 2-3 dni po tym.
No k🤬a jakaś rzeczywistość alternatywna. Ja rozumiem gdyby tak robili kibice przeciwnej drużyny żeby rozp🤬olić budżet 'wroga', ale swojej własnej?

podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.Czytanie ze zrozumieniem NIE BOLI. Jak nie kumasz to poproś starszego brata o wytłumaczenie.
10 tys. złotych kary dla klubu a osoby nazywające się kibicami dalej je odpalają?
No k🤬a jakaś rzeczywistość alternatywna. Ja rozumiem gdyby tak robili kibice przeciwnej drużyny żeby rozp🤬olić budżet 'wroga', ale swojej własnej?![]()
Zapomniałeś tylko dodać, że to 10 tyś. złotych kary za BEZPIECZNE tworzenie widowiska piłkarskiego, którego zazdroszczą nam między innymi w Anglii. Po przyjeździe kibiców Lecha zachwycają się aż do teraz. A skoro klub potrafi wyj🤬 100 tyś. miesięcznie na pensje pseudo grajka to i od 10 tyś. nie zbiednieje. Niedługo jednak i tak nie będziesz mógł pisać o karach dla klubów, bo tak jak już wcześniej pisałem, zniosą tą chorą ustawę.

Chociaż muszę przyznać, że troszkę się poprawiło. Może i ta walka z "chuligaństwem" była rządową zagrywką pod publiczkę, ale jakiś tak skutek odniosła, jeżeli nie na samych kibolach, to na organizatorach. W tej kolejce dwa razy byłam na stadionie w Bełchatowie i przyznam spotkanie oglądało się bardzo miło, mniej więcej pozytywna atmosfera, przyśpiewki. Da się? Da. Bez smrodu, bez szmat zwisających przy siatkach i murkach, która tylko zasłaniają widok.
Powinni to zastosować w Polsce.
Chociaż muszę przyznać, że troszkę się poprawiło. Może i ta walka z "chuligaństwem" była rządową zagrywką pod publiczkę, ale jakiś tak skutek odniosła, jeżeli nie na samych kibolach, to na organizatorach. W tej kolejce dwa razy byłam na stadionie w Bełchatowie i przyznam spotkanie oglądało się bardzo miło, mniej więcej pozytywna atmosfera, przyśpiewki. Da się? Da. Bez smrodu, bez szmat zwisających przy siatkach i murkach, która tylko zasłaniają widok.
Flagi też niebezpieczne? W Bełchatowie akurat jest jedyny stadion na którym nie ma atmosfery. Poprawiło się już dawno, a ta walka z chuligaństwem dotknęła tylko i wyłącznie zwykłych kibiców. Niedługo będziemy świętować frekwencję na poziomie 3 tysięcy, bo każdemu odechciewa się chodzić na mecz na którym z góry jesteś nazwany bandytą.

to na Traugutta?
![]()
Nie nie. Strażacy byli z gdańska. A jeśli chodzi o mecz to rozgrywany był przy Olimpijskiej, a grały ze sobą zespoły, które klasy nie mają... a tym bardziej ekstraklasy.