Nie? No to jedziemy.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
25 minut temu
🔥
Niezdarne kobiety.
- teraz popularne
Cytat:
Jestem ciekaw jak ty byś ją zgasił
Ja bym zgasił językiem
I wszystkie telefony poszły w p🤬du przez jednego a raczej dwóch debili.
Kibice dzielą się na 3 typy :
1 Kibice, którzy kibicują klubowi, przyjdą czasami na mecz na stadion ( taki jak ja )
2 Kibice, którzy zżyli się z klubem, są mu oddani oraz są na każdym meczu
3 Kibice idioci, którzy myślą że jak zrobią burdel na stadionie to zostaną bohaterami
1 Kibice, którzy kibicują klubowi, przyjdą czasami na mecz na stadion ( taki jak ja )
2 Kibice, którzy zżyli się z klubem, są mu oddani oraz są na każdym meczu
3 Kibice idioci, którzy myślą że jak zrobią burdel na stadionie to zostaną bohaterami
Svenlee napisał/a:
I wszystkie telefony poszły w p🤬du przez jednego a raczej dwóch debili.
Widzę tam tylko jednego, co odpalił racę (chociaż kto wie, może wcześniej było ich więcej) więc raczej przez jednego idiotę.
Haha, prawidłowo
Aż się morda cieszy, jak widzę takie pacyfikowanie idiotyzmu
Aż się morda cieszy, jak widzę takie pacyfikowanie idiotyzmu
co wy placzecie o telefony.. ile razy komus wpadl telefon do szklanki czy kibla i normalnie działał.. a jak masz telefon w kieszeni i obleja cie woda to prawdopodobienstwo ze zepsuja ci w ten sposob telefon jest naprawde niewielkie. moglbym sie zalozyc ze nie bylo tam osoby ktorej sie telefon zepsul.
ale z was barany,po to sa race zeby je odpalac a z was tacy kibice jak koziej dupy trabka
EudezetReprezent napisał/a:
ale z was barany,po to sa race zeby je odpalac a z was tacy kibice jak koziej dupy trabka
Odpalaj scrollujac sadola a nie na stadionie
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie