📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:44
🔥
A masz!
- teraz popularne

Jakbym słyszał typową polityczną pogadankę meneli stojących w bramie i popijających szato de jabol rocznik bieżący

kolesie to czytają te wywody jak dziecie w pierwszych klasach podstawówki. Widać pracownicy umysłowi.
maciek98 napisał/a:
Jakbym słyszał typową polityczną pogadankę meneli stojących w bramie i popijających szato de jabol rocznik bieżący
![]()
Pudło... Ta sprawa była tak debilnie prosta do rozwiązania i skończenia nawet ponad rok przed euro.
Menel po kilku chwili myślenia i bez stężenia 50% jabola we krwi nawet by wpadł na jakieś sensowne pomysły...
Rząd miał w planach te autostrady od 2006roku i ciągle im się nie podobał jakiś system w jakim będzie to budowane(chodziło o istnienie głównego wykonawcy w stylu COVEC'a i DSS'a albo przejęcie tej roli bezpośrednio przez Ministerstwo lub GDDKiA) i mniej więcej co rok zmieniał swój pomysł albo wracał do porzuconego któregoś.
I tak aż do 2010roku gdzie coś tam dopiero zaczęło ruszać bo pojawiła się wizja Euro 2012 i zaczęło się patrzenie na ręce rządu przez ludzi.
Więc wracając do tematu, nawet głupiutki menel byłby w stanie powiedzieć: "pier*olę czekanie! chcę autostrady!" i taki plan np. z 2007roku wszedłby w życie.

Cytat:
Proterst
Naucz się pisać...

Tylko czekać na bluzgi.

Przypomniało mi się jak byłą moda wśród gimbusów na wciskanie jak największej ilości bluzgów do przeróbek filmików robionych przy pomocy dema IVONy bez polskich znaków. To jest mniej więcej to samo. Chociaż ma jeszcze troszkę smaczku starych dobrych czasów, jak dzieciarnia nie miala syntezatora i przerabiała Klan, Borewicza, Familiadę i inne.

ten drugi koleś najlepszy!! Nawet czytać nie potrafi na polityka by się nadawał dubbing po byku
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie