P🤬lą o zwierzętach, ale mikro Apartament 18metrow kwadratowych to im nie przeszkadza
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:23
🔥
Wiesz kim jestem?
- teraz popularne
PsikutaBezS napisał/a:
A kto tobie zabroni ?
A skąd wiesz, że tego nie robię?
Protestu bez cycków nie mogę poprzeć.
).
JoSeed napisał/a:
Akurat PETA twierdzi że lepiej zwierzęta zabić niż adoptować. A to oni stoją zwykle za tymi protestami...Niech się zajmą wolontariatem w schroniskach, przytuliskach, niech usprawniają i propagują adopcję zwierzaków. Co za poyebusy...
JoSeed napisał/a:
JoSeed już służy jednemu kotu (psy mają właścicieli, koty mają obsługę). Tak więc swoje obowiązki spełnia (a ja niestety nieA skąd wiesz, że tego nie robię?
Nie chce mi się tego słuchać ale przeciwko czemu protestują? Żeby psów nie trzymać w klatkach czy chowie klatkowym np. kur?
majeńka napisał/a:
Protestu bez cycków nie mogę poprzeć.
Akurat PETA twierdzi że lepiej zwierzęta zabić niż adoptować. A to oni stoją zwykle za tymi protestami...
JoSeed już służy jednemu kotu (psy mają właścicieli, koty mają obsługę). Tak więc swoje obowiązki spełnia (a ja niestety nie ).
Majeńka wstydź się, masz jeszcze czas na adopcję kitku: amused:
Sorry że pytam, ale czy jest możliwość wynajęcia tej klatki z zawartością np. na godzinkę czy dwie? Przed zwrotem obiecuję umyć.
Tej warszawce to już odwala konkretnie tam mieszkają ulubieńcy Tuska i trzaska co by Polskę rozprzedali😂
nic tylko stanąć przed nimi ze stołeczkiem i zacząć robić kotlety z piersi kurczaka xD maczać zwłoki matki w nienarodzonych dzieciach
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie