JoSeed napisał/a:
No tak... za darmo własnego czasu nikt zwierzakom nie poświęci... :/
A kto tobie zabroni ?
PsikutaBezS napisał/a:
A kto tobie zabroni ?
A skąd wiesz, że tego nie robię?
Jak zaczęła p🤬lić, że zwierzęta nie mają możliwości spełniania to myślałam, że powie marzeń, ale wybrnęła z tego atencyjna suk4 hahaha

Protestu bez cycków nie mogę poprzeć.
).
JoSeed napisał/a:
Akurat PETA twierdzi że lepiej zwierzęta zabić niż adoptować. A to oni stoją zwykle za tymi protestami...Niech się zajmą wolontariatem w schroniskach, przytuliskach, niech usprawniają i propagują adopcję zwierzaków. Co za poyebusy...
JoSeed napisał/a:
JoSeed już służy jednemu kotu (psy mają właścicieli, koty mają obsługę). Tak więc swoje obowiązki spełnia (a ja niestety nieA skąd wiesz, że tego nie robię?

podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.
Nie chce mi się tego słuchać ale przeciwko czemu protestują? Żeby psów nie trzymać w klatkach czy chowie klatkowym np. kur?
W c🤬ju to mam lubię swój skórzany portfel
podpis użytkownika
Poradnia analizy związków partnerskich. Pomożemy przeanalizowć twój przypadek!
majeńka napisał/a:
Protestu bez cycków nie mogę poprzeć.
Akurat PETA twierdzi że lepiej zwierzęta zabić niż adoptować. A to oni stoją zwykle za tymi protestami...
JoSeed już służy jednemu kotu (psy mają właścicieli, koty mają obsługę). Tak więc swoje obowiązki spełnia (a ja niestety nie ).
Majeńka wstydź się, masz jeszcze czas na adopcję kitku: amused:
Sorry że pytam, ale czy jest możliwość wynajęcia tej klatki z zawartością np. na godzinkę czy dwie? Przed zwrotem obiecuję umyć.
Tej warszawce to już odwala konkretnie tam mieszkają ulubieńcy Tuska i trzaska co by Polskę rozprzedali😂
Nie widzę murzynow cz🤬chów w klatce, gdzie te zwierzęta?
Biali się upokarzają w imię sm🤬chow?
Biali się upokarzają w imię sm🤬chow?
Mieto-68 napisał/a:
Pała, gaz, wąskie drzwi...
ja bym ich do tej klatki wp🤬lił na stałe