Ciekaw jestem czy w pracy, machał by tym motkiem równie żwawo?
ahhh zapomniałem, ze każdy dindu cierpi na dysprację
ahhh zapomniałem, ze każdy dindu cierpi na dysprację
podpis użytkownika
Pinksman terroryzuje mnie w mailach ze mu browarów nie stawiam.

Nie żal mi tych posranych amerykancow ani trochę fuck usa czas spalić ich gówniana ziemię i mam nadzieję że cz🤬chy rozwala ich od środka oni już nawet terrorystow nie potrzebują mają cz🤬chy

Czekam z niecierpliwością na obronę rezerwatów rdzennych Amerykanów. To będzie epicka walka.
Caramon napisał/a:
Czekam z niecierpliwością na obronę rezerwatów rdzennych Amerykanów. To będzie epicka walka.
już w którymś temacie napisałem coś podobnego, że indianie siedzą w rezerwatach i to wszystko p🤬lą czekając dogodnej chwili

Prawda jest taka że sobie nasprowadzali niewolników pozwolili im się za bardzo rozmnożyć i teraz za to będą cierpieć. Tak samo zresztą jak teraz czynią niemcy i reszta europy. Schemat ten sam, sprowadzenie lepiej przystosowanego fizycznie gatunku, nie wymagającego tyle zasobów do przeżycia, potem szarańcza zaczyna się niekontrolowanie rozmnażać i jako gatunek inwazyjny wypierając lokalne osobniki z ekosystemu.
krisman1981 napisał/a:
Nie żal mi tych posranych amerykancow ani trochę fuck usa czas spalić ich gówniana ziemię i mam nadzieję że cz🤬chy rozwala ich od środka oni już nawet terrorystow nie potrzebują mają cz🤬chy
Szybki rzut oka na twoje posty i widać jak na dłoni, że ty normalny nie jesteś. Jakiś j🤬y frustrat pewnie ze słoikowa albo innego wypiździewa. Do tego pewnie już łysiejący, gruby i podłego wzrostu. Ale nie martw się- oprócz mnie nikt tego nie zauważył- jesteś ignorowany przez cały świat, matole z małym c🤬jkiem

Halman napisał/a:
Protestujący pukają po należne...
trzeba ładnie wyglądać i łanie pachnieć na "protestach"
Przecież te ubrania były uszyte z bawełny, zbieranej przez ich czarnych przodków, więc im się należy, jak psu buda

K🤬a powinny już zacząć poprostu strzelać do tego ścierwa. Strzelać z ostrej by zabić a nie gumowymi. Przecież do czego to prowadzi? Jeśli ich się nie powstrzyma to zniszczą wszystko... I będzie jak w Afryce, szałasy i tańce przy ognisku + dźganie dzidami... Dlaczego tam tak jest od tysięcy lat? Wszędzie postęp a czarne poprostu nie są zdolne do stworzenia niczego. K🤬a poprostu niczego.
Adrian649 napisał/a:
K🤬a powinny już zacząć poprostu strzelać do tego ścierwa. Strzelać z ostrej by zabić a nie gumowymi. Przecież do czego to prowadzi? Jeśli ich się nie powstrzyma to zniszczą wszystko... I będzie jak w Afryce, szałasy i tańce przy ognisku + dźganie dzidami... Dlaczego tam tak jest od tysięcy lat? Wszędzie postęp a czarne poprostu nie są zdolne do stworzenia niczego. K🤬a poprostu niczego.
Sezon na małpy trwa w USA cały rok. Do dzieła!