👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 10:59

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Joystick466 napisał/a:
kup gospodarstwo, kup ziemie, kup maszyny, zacznij spłacać ogromne kredyty tak jak rolnicy to może przestanie cię dupa boleć, nie rozumiesz problemu, to zamknij mordę
Urodziłeś się takim debilem, czy doskonaliłeś tę sztukę przez całe życie?
Żyjemy w smutnym świecie...
Jedyną słuszną reakcją jaka powinna nastąpić to strzał w głowę. Kierowca dopuszcza się tu wielokrotnej próby zabójstwa funkcjonariuszy służb mundurowych na służbie. Ale oczywiście gdyby to zrobili, to byli by "tymi złymi", bo odstrzelili by bandytę.
Do czego ten świat zmierza...
Jedyną słuszną reakcją jaka powinna nastąpić to strzał w głowę. Kierowca dopuszcza się tu wielokrotnej próby zabójstwa funkcjonariuszy służb mundurowych na służbie. Ale oczywiście gdyby to zrobili, to byli by "tymi złymi", bo odstrzelili by bandytę.
Do czego ten świat zmierza...

Axikor napisał/a:
Jak mnie coś takiego wk*rwia! Niektórym wydaje się, że tylko oni mają problemy. Nie podoba im się jakaś reforma to myślą, że daje im to prawo żeby zachowywać się jak zwierzęta. Zamiast pomyśleć o naturze problemu to wolą albo napie*dalać się z policją, albo protestować i blokować drogę do pracy niczemu niewinnym ludziom. Utylizacja.
Punkt widzenia zależy od punktu siedzenia. Bez rolników nie miałbyś co jeść.
i nie jestem rolnikiem:)
@Axikor - jak to dobrze, że wiesz o sytuacji i życiu rolnika z książek do pszyry. Jak to dobrze, że nie jesz mięsa, nie pijesz mleka, nie korzystasz z żadnych dóbr pozyskiwanych rękami rolników bo wtedy Twój komentarz był hipokryzją. Wypowiadanie się na temat, z którym masz do czynienia tylko w wygodnym fotelu przed telewizorem jest przejawem dysmózgi. Rolnictwo jest szerszym pojęciem niż Ci się wydaje. Nie wiem co Ty wiesz o tej gałęzi gospodarczej ale wygląda na to, że gówno. Posiadając minimum wiedzy na ten temat wystarczy, żeby nie błaźnić się w oczach "wieśniaków". Aha, warto zaznaczyć, że posiadanie takiego czy innego sprzętu za taką czy inną kwotę nie jest żadnym dowodem na nieopisaną majętność rolnika. Wiele z nich jest na kredyt lub to niezbędne minimum sprzętowe aby móc działać. Posiadanie takiego sprzętu nie równa się wielkim zarobkom.
Nawet wzięli ze sobą fontannę!
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
AgroUnia stała się partią, więc podejrzewam, że takie akcje będą niedługo i u nas... money.pl/gospodarka/agrounia-zamienia-sie-w-partie-chce-reprezentowac-...
Lololoney napisał/a:
AgroUnia stała się partią, więc podejrzewam, że takie akcje będą niedługo i u nas...
Nie będą bo ten cały Kołodziejczak chce się dostać do koryta, więc zły PR nie wchodzi w grę bo byłby źle kojarzony i jeszcze nie będą na niego głosować. Tam rolnicy walczą o swoje prawa, a nie o dostęp do koryta.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie