📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
23 minuty temu

Ludzi z pierwszego zdjęcia nie widziałem w Warszawie, za to niedorozwojów z drugiego było całe stado, które niszczyło co popadnie
Patriotyzm i odwaga staniała. Dziś każdy menel, śmieć, kibol, chuligan czy faszystowska łajza wystarczy że owinie się polską flagą z nabazgranym bełkotem, pomaże ryja na bialo-czerowno, albo stanie naprzeciw Policji wykrzykując hasła i słowa o których nie ma nawet pojęcia i już pretenduje do miana PATRIOTY, PRAWDZIWEGO POLAKA I PRAWDZIWEGO KATOLIKA.
Wystarczy, że dostanie wpierdpl pała albo wyląduje przed sądem za zakłócanie porządku publicznego już pretenduje do roli męczennika i bojownika o wolność słowa a podpalacze i anarchiści będą darli ryje w Sejmie i nosili bandytom paczki do więzienia.
A tobie autorze postu kaktus w dupala za brak samodzielnego myślenia.
Wystarczy, że dostanie wpierdpl pała albo wyląduje przed sądem za zakłócanie porządku publicznego już pretenduje do roli męczennika i bojownika o wolność słowa a podpalacze i anarchiści będą darli ryje w Sejmie i nosili bandytom paczki do więzienia.
A tobie autorze postu kaktus w dupala za brak samodzielnego myślenia.
Dziwne że na jednym zdjęciu są ludzie z kamieniami, łańcuchem i w kominarkach, a na drugim... ludzie z flagami i chustami na twarzach.
Patrząc na zdjęcia bez żadnego opisu widać że na pierwszym są jacyś bandyci, na drugim może nie anioły - ale osoby dużo łagodniejsze na zasadzie kontrastu.
Te obrazki i opisy są równie obiektywne co TVN, tylko w drugą stronę.
Patrząc na zdjęcia bez żadnego opisu widać że na pierwszym są jacyś bandyci, na drugim może nie anioły - ale osoby dużo łagodniejsze na zasadzie kontrastu.
Te obrazki i opisy są równie obiektywne co TVN, tylko w drugą stronę.

Wielu młodych ludzi, którzy byli na Marszu Niepodległości to członkowie MW, która propaguje pracę u podstaw i uświadamianie społeczeństwa. To najczęściej licealiści, którzy sami się historycznie dokształcają i działają społecznie na rzecz lokalnej ojczyzny. Więc szkoda trochę, że wielu z was ocenia marsz przez pryzmat paru z🤬bów jakich widzimy na zdjęciu.

Co do Znaku Polski Walczącej

A na temat pana chwdp hempgru swag szkoda czasu.
Też to zauważyłem, najbardziej Mnie rozśmieszyło (zażenowało?) jak określili grupę ukraińców walczącą z policją jako "młodzi ludzie wyglądający na sportowców"... hipokryzja poziom ekspert.

@up
durny jesteś i tyle, odpowiedz sam sobie na pytanie "Co za różnica co ma na sobie?" Skoro w ogóle zadajesz takie pytania to widać, że 88 przy Twoim nicku oznacza poziom IQ
durny jesteś i tyle, odpowiedz sam sobie na pytanie "Co za różnica co ma na sobie?" Skoro w ogóle zadajesz takie pytania to widać, że 88 przy Twoim nicku oznacza poziom IQ
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie