Cytat:
Protest po tym, jak japońska korporacja 7-11 ogłosiła, że zamyka 400 sklepów w głównie czarnych dzielnicach w całym kraju z powodu kradzieży. "Decyzja o zamknięciu sklepów w czarnych społecznościach jest rasizmem Jima Crowa i nie będziemy się na to godzić" - oświadczyli przedstawiciele #BLM
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Czarni są tylko ciut bardziej ogarnięci od faworyzujących Putina.
Velture napisał/a:
oświadczyli przedstawiciele #BLM
Wagon towarowy, piec, mydło. Tak trzeba rozwiązać ten problem. Innego wyjścia nie ma.
Słusznie walczą o swoje prawa.
goldfingaz napisał/a:
Wagon towarowy, piec, mydło. Tak trzeba rozwiązać ten problem. Innego wyjścia nie ma.
Ja bym takiego mydła nie użył.
Zamiast zamykać sklepy nie prościej by było strzelać do złodziei? Tak zazwyczaj postępowało się w USA od ponad 300 lat
Dawniej wystarczył jeden nadzorca na plantacji. Co się stało z hamburgermenami? Gdzie popełnili drugi błąd, bo pierwszym oczywiście było zlikwidowanie owych plantacji.
Jak na BLM, sporo tam nie-czarnych, ale to nie są biali, tylko latynosi, jacyś portorykańcy, meksykanie etc.
Jeśli byliście w USA w kilku stanach na trochę dłuższym zwiedzaniu to wiecie, że czarni są problemem, ale latynosi takim samym albo jeszcze gorszym
elim
2024-12-27, 15:42
Firma zamyka sieć sklepów z powodu dużej ilości kradzieży w czarnych dzielnicach więc zróbmy protest przeciwko temu demolując te sklepy, to na pewno przekona tę firmę, jak i inne żeby nie zamykali sklepów, fuck logic.