Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się

Aż szkoda mi wszystkich ludzi ,którzy muszą cierpieć słuchając podludzi.
W sumie śmieszne to ,że przedsiębiorców kundle(policja)potrafi uciszyć ale kiedy już chodzi o cz🤬chy
Cytat:

Cz🤬chy[1] (Tenebrionoidea) – nadrodzina owadów z rzędu chrząszczy, podrzędu wielożernych i serii (infrarzędu) Cucujiformia. Zróżnicowana pod względem biologii i morfologii. Obejmuje około 34 tysięcy opisanych gatunków.

To nawet nie ruszą palcem.
Piwko dla Mateusza oczywiście i Panów z transparentem

A tutaj dla rozweselenia filmik
Zgłoś
paero123 2020-06-13, 19:25
boo napisał/a:

Zabronisz mu chodzic w koszulce klubowej? Dlaczego sie nie przyj🤬es do c🤬y z krowim lancuchem przy pasie albo do tej w podartych spodniach idioto

Tak, zabronię. Bo potem k🤬a wstyd się przyznać w Polsce, że jesteś z Białego i kibicujesz Jadze jak takie małpy w koszulkach klubowych nap🤬lają słabszych na jakichś gejowskich pochodach, c🤬j z tym, że jakieś lgbt, co to k🤬a jesteśmy Murzynami aby nap🤬lać słabszych?! Boją się nosić te Zakaz pedałowania albo Strefa wolna od LGBT to podczepiają się pod Jagę. Jakoś co weekend nie widzę ich w koszulkach Jagi, zakładają tylko na mecze albo na jakieś k🤬a protesty co z Jagą mają c🤬j wspólnego. A klub boi się coś powiedzieć, bo patologia to niby ich kibice, k🤬a mać!
A c🤬j mnie obchodzi jak ubierają się ludzie, taki łańcuch przy pasie nosi co drugi metalowiec a podarte spodnie to nawet dżeleros od disco polo
Zgłoś
Juzwa 2020-06-13, 19:28 1
Najwyższy czas zmienić nazwę Białystok na Czarnystok. Dość k🤬a tego rasizmu do c🤬ja wafla!!!

podpis użytkownika

Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.
Zgłoś
kigam 2020-06-13, 20:47
Zmieńcie sobie nazwę miejscowości z tego BIAŁEGOstoku ....
Zgłoś
Zawulon 2020-06-13, 20:50 1
Murzyn=Człowiek o ciemnej skórze
Cz🤬ch=Nigger

i żadna sp🤬olina nie będzie mi zmieniać sjp

podpis użytkownika

“I much prefer the sharpest criticism of a single intelligent man to the thoughtless approval of the masses.”
Zgłoś
s................d 2020-06-13, 21:30
Zaczynają mnie wk🤬iać te bezmózgie zjeby .
Zgłoś
paero123 2020-06-13, 21:51
Juzwa napisał/a:

Najwyższy czas zmienić nazwę Białystok na Czarnystok. Dość k🤬a tego rasizmu do c🤬ja wafla!!!

kigam napisał/a:

Zmieńcie sobie nazwę miejscowości z tego BIAŁEGOstoku ....

Od Białegostoku to się odp🤬lcie! Doceniam sarkazm/ironię ale k🤬a większość czyta, że u nas rasiści/homofoby i inne c🤬jwieco i miasto staje się taką wieśniacką pipidówą, do której strach przyjechać.
Zgłoś
nysztal 2020-06-13, 22:31
paero123 napisał/a:

Od Białegostoku to się odp🤬lcie! Doceniam sarkazm/ironię ale k🤬a większość czyta, że u nas rasiści/homofoby i inne c🤬jwieco i miasto staje się taką wieśniacką pipidówą, do której strach przyjechać.

A ja ci powiem, że cieszę się, że nasze miasto ma taką renomę bo przynajmniej mamy spokój i nie ma za dużo tych zj🤬ych marszów. A powiem Ci szczerze, że nikt normalny który się nie panoszy czy to z LGBT+ czy który jest innego koloru skóry to nie boi się przyjeżdżać do naszego miasta bo nikt mu tu problemu nie będzie robił ani się czepiał.
Zgłoś
x................9 2020-06-14, 1:05
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Sto lat za murzynami to rasizm????
K🤬a to jest fakt. Wystarczy porównać wioskę w Afryce do najbardziej zacofanej wioski pod Białymstokiem. K🤬a nawet na Ukrainie...

Piwko dla kontrprotestujących...

I najlepsze w tym wszystkim twierdzenie, że wszyscy stamtąd pochodzimy.
Czyli to mieszkańcy Afryki mieli najlepsze warunki do rozwoju cywilizacji - w teorii mieli najwięcej czasu, kontynent jest bogaty w zasoby naturalne, a ziemia jest żyzna. Nie zrobili tego. Pozostali przy modelu wiecznie zwaśnionych plemion i klaników okładających się łukami, dzidami i nożami.
Bolesław Chrobry i Mieszko I przy nich to jak przybysze z dalekiej przyszłości.
O czymś to chyba świadczy?
Zgłoś
Piolho1987 2020-06-14, 12:08
znowu Białystok odp🤬la, najpierw marsz pedryli, teraz łączą się z cz🤬chami.... dobrze że w obu przypadkach ktoś stoi po drógiej stronie barykady.
Gonić to ścierwo kijami.
Zgłoś
willoo 2020-06-14, 14:55
Dobra, wg. mnie mogą sobie p🤬lić swoje farmazony ile chcą... Ludzie którzy chcą ich słuchać to niech sobie słuchają, ja mam ich w dupie. Ale k🤬a... jak zaczną odp🤬lać burdę jak u hamburgerów czy angoli, to nie widzę przeciwskazań na użycie armatek wodnych, kul gumowych i pałek ... macie moje błogosławieństwo Panowie Policjanci !
Zgłoś
raou1_duke 2020-06-14, 19:41
Same pedały w rurkach i lesby z kolorowymi kłakami...

podpis użytkownika

Pożoga, powoli stąpa armia pogan...
Zgłoś
KlinikaAborcyjna 2020-06-14, 22:02
Juzwa napisał/a:

chcesz zabłysnąć to posyp się brokatem, jest już miejscowość Czarnystok w województwie Podlaskim

podpis użytkownika

Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.

Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
Zgłoś
szatan_ns 2020-06-15, 23:51
Białystok wartko ruszył do walki o podium z Radomiem i Sosnowcem w sp🤬oleniu umysłowym
Zgłoś
zott25 2020-06-16, 11:42
Zakładając że do tej c🤬y co zorganizowała ten protest, podchodzi murzynek bambo i mówi że chce ją wyr🤬ać, a ona powie że nie to jest rasistką?
Zgłoś
AdamBrown 2020-06-17, 0:59 1
zajebiste sa takie blond laski, które sie wypowiadają na rózniaste kosmopolityczne tematy, a w życiu poza białym stokiem były tylko u babci na wsi 60 km za białym stokiem, i może na zimowisku w zakopanym.
I takie właśnie bląd istoty nie zdają sobie sprawy jak wyglada świat zachodni, kto to sa murzyni, i jak wyglada ofiara gw🤬tu (którą może sie stać w dalszej przyszłości, którą właśnie kreuje, bredząc tak właśnie).
Akcja wysadzania Trumpa za pomocą murzynów jest zorganizowana przez kręgi tajno-pedofilskie, i inne "Antify" oraz Tęczowe ruchy. To całe paplanie o rasiźmie w Polsce(gdzie nie ma murzynów, może jakies pojedyńcze przypadki, i w dodatku nigdy w charakterze niewolników, najczęsciej studenci)
A skutki wysadzenia Trumpa będą takie, ze swiat wkrótce pokryje sie antenami 5G, wcześniej czy później, pod takim lub innym pretekstem zainstaluja ludziom ID2020 czyli chipy w rece lub czole, i świat sie zamieni w wielką nieprzyjemna klatkę, gdzie takie pustogłowe bląd istoty, nieswiadome swojego połozenia bedą niewolnicami, albo Korporacji, albo rządów, albo kogoś jeszcze innego, nie ma to znaczenia, bo jak ją zgw🤬ci murzyn, to na policji jej powiedzą że to była jej wina, bo go zprowokowała, albo inną podobną mądrość jak "Ubogacenie kultórowe" A w nagrodę, że jest taka mądra będzie mogła sobie wychowywać owoc tego gw🤬tu, i wtedy zaświta jej pierwsza myśl w głowie że "coś tu jest chyba nie tak" tylko że wtedy będzie już za późno żeby cokolwiek zmienić, bo z elektroniczną obrożą sie tego nie zrobi.
Brawo dla odważnych chłopaków z "White matter"

podpis użytkownika

Ateizm jest dziełem teologów.
Hugo Dionizy Steinhaus
Zgłoś