Aż szkoda mi wszystkich ludzi ,którzy muszą cierpieć słuchając podludzi.
W sumie śmieszne to ,że przedsiębiorców kundle(policja)potrafi uciszyć ale kiedy już chodzi o cz🤬chy
Cytat:
Cz🤬chy[1] (Tenebrionoidea) – nadrodzina owadów z rzędu chrząszczy, podrzędu wielożernych i serii (infrarzędu) Cucujiformia. Zróżnicowana pod względem biologii i morfologii. Obejmuje około 34 tysięcy opisanych gatunków.
To nawet nie ruszą palcem.
Piwko dla Mateusza oczywiście i Panów z transparentem
A tutaj dla rozweselenia filmik
Cz🤬chy to sobie chociaż sklepy poplądrowały, przepraszam, poprotestowały...
i ci tutaj to nie ma na co patrzeć...
Sto lat za murzynami to rasizm????
K🤬a to jest fakt. Wystarczy porównać wioskę w Afryce do najbardziej zacofanej wioski pod Białymstokiem. K🤬a nawet na Ukrainie...
Piwko dla kontrprotestujących...
zwykłe lewe k🤬y i nic więcej, szkoda nawet na nie srać
Nie wiem jaki jest sens protestu przeciwko rasizmowi skoro w Polsce nie ma rasizmu. Polacy nienawidzą wszystkich, włączane ze sobą
Tak jeszcze dorzucę odnośnie sp🤬olenia lewackiego na temat rasizmu.
telemagazyn.pl/artykuly/twoja-twarz-brzmi-znajomo-ewelina-lisowska-osk...
Doj🤬i się do tego, że ucharakteryzowano ją na cz🤬cha...
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
Doj🤬i się do tego, że ucharakteryzowano ją na cz🤬cha...
Hahahahahahahahaa.. O k🤬a, o ja p🤬lę, nie wierzę... lewacki cyrk z małpami na kółkach
Nie będą mi mówić kogo mam lubić kogo nie. Wszystkich nienawidzę po równo. 99% ludności to ludzka swołocz, bydło niegodne korzystać z technologii wynalezionych przez wybitne jednostki. 21 wiek procesory, loty w kosmos, zderzacze hadronów a nadal większość wierzy w bóstwa sprzed tysięcy lat. Są też tacy co Cie oplują, przekopią a nawet zabiją za wiarę w coś czego nie ma. Już małpa Koko wykazała większy iloraz niż większość idiotów na tej planecie.
N................X
2020-06-13, 10:20
Są skuteczni i bardzo im kibicuję!
Bo jeszcze niedawno, byłbym skłonny bronić ludzi walczących z rasizmem .
Przekonali mnie i mi przeszło .
Lewacy są śmieszni z tym swoim rasizmem - wypominając jakiekolwiek różnice ze względu na wygląd sami są rasistami. Z drugiej strony większość sadoli bez problemu po fonii rozpozna przynależność etniczną
podpis użytkownika
"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
rasistowskie miasto bo Biały stok
Lewactwo to jedyna forma upośledzenie która objawia się dopiero od około 17 roku życia
Kononowicz powinien zwołać konferencję prasową...
Powiedzcie mi jak... jak mozna sie doprowadzic do takiego sp🤬olenia umyslowego i jeszcze sie tym chwalic? No jak? Mozna sie usrac, uszczac, zajebac i miec jakis wstyd, swiadomosc spodlenia i pokute... a te lewackie sp🤬oliny.... sp🤬oliny, inaczej nie mozna tego okreslic... no tak pokazuja sie, obnosza sami nie rozumiejac co mowia, robia i pokazuja... przeciez to jest poziom inteligencji ile? 70? 60? To nawet nie nadaje sie by chodnik zamiatac.... Hitler mial racje, wszelkie zboczenie, lewactwo - kulka albo spalic, bo to nawet do zadnej roboty nie nadaje sie.... k🤬a nawet nawozu z takiej sp🤬oliny nie zrobisz.... przetopic na mydlo? Brzydzilbym sie..... zarazic...