Lewactwo we Francji protestuje przeciw... właśnie, przeciw czemu? Demokratycznym wyborom?
Demokracja jest tylko wtedy kiedy wygrywają nasi, prawda?
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2017-04-26, 23:02
@up Mianem "ok" nazywasz ten ciągły cyrk?
konto usunięte
2017-04-26, 23:06
mygyry napisał/a:
@up Mianem "ok" nazywasz ten ciągły cyrk?
Z ich perspektywy, jakimś cudownym sposobem tym razem nie sfałszowano nawet jednego głosu, temat przestał istnieć
Cud nad urną PSLu to nie było fałszerstwo?
Wielu już to pisało, ale napiszę ponownie: nie ogarniam tej logiki. Nie uznają demokratycznych wyborów, bo jeden z kandydatów, który mógłby wygrać, mógłby w ich mniemaniu łamać ich prawa, więc oni teraz wszczynają zamieszki? To tak jakbyś wypił zimnego browara, dopiero zastanowił się, czy wypić kolejnego, a oni byliby oburzeni, że jeździsz po pijaku.
Niezwyciężony napisał/a:
Z ich perspektywy, jakimś cudownym sposobem tym razem nie sfałszowano nawet jednego głosu, temat przestał istnieć
Przecież oni są wszyscy dokładnie tacy sami, gdyby w tv przestali podawać nazwy ugrupowań i nazwiska polityków a skupili się jedynie na tym co robią, ich wypowiedziami, planami i działaniami, to ludzie by kompletnie zgłupieli kto jest kto, nikt nie byłyby w stanie odróżnić jednych od drugich czy chociażby tego szumnego podziału na prawą a lewą stronę
konto usunięte
2017-04-26, 23:14
Dopiero wprowadzenie wolontariatu w polityce, uwidoczniłoby prawdziwość polityków.
Kriski, Gówno by uwidoczniłoby, bo prawdziwą kasę i biznesy i tak robią na boku, robiąc przysługi dla lobbistów
konto usunięte
2017-04-26, 23:30
Niezwyciężony, Wszystko ok, tylko nie mów mi, że do tej pory wszystko było w porządku...
konto usunięte
2017-04-26, 23:48
konto usunięte
2017-04-27, 2:21
konto usunięte
2017-04-27, 4:01