Nie wiem czym tu się jarać.Chłopak jest w pracy a pizze lubią wszyscy nawet poj🤬e lewaki.Tak na marginesie to bardzo wk🤬ia mnie sadolowy odtwarzacz który przy próbie ponownego włączenia filmu odtwarza od drugiej sekundy.WTF?

igorektgk napisał/a:
Tak na marginesie to bardzo wk🤬ia mnie sadolowy odtwarzacz który przy próbie ponownego włączenia filmu odtwarza od drugiej sekundy.WTF?
Tak się dzieje, jak film jest za krótki. Zainstaluj sobie Sadol Player (dostępny dla Chrome)

sadistic.pl/nowy-sadolowy-player-vt448204.htm
@up
Napisz petycję do admina o zmianę odtwarzacza.
Napisz petycję do admina o zmianę odtwarzacza.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.
Można by urządzić zawody: Zamówić żarcie tak, żeby trasa dostawy prowadziła przez jakieś zadymy. Ten, który dotrze dostanie nagrodę ;p
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
igorektgk napisał/a:
Nie wiem czym tu się jarać.Chłopak jest w pracy a pizze lubią wszyscy nawet poj🤬e lewaki.Tak na marginesie to bardzo wk🤬ia mnie sadolowy odtwarzacz który przy próbie ponownego włączenia filmu odtwarza od drugiej sekundy.WTF?
Kliknij szybko kilka razu w tym miejscu, to przewiniesz do 0