Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To ukry już inwalidów na wojnę wysyłają!?
Mogą nawet i nieboszczyków, byle ubić tylu kacapów ilu się da
Mogą nawet i nieboszczyków, byle ubić tylu kacapów ilu się da
Nieboszczyków to będą używać jako mięsa armatniego jak braknie pocisków.
Może tak zafundujemy Veltureowi upgrade?
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.To ukry już inwalidów na wojnę wysyłają!?
Ten akurat powrócił po debiucie w pierwszym dniu wojny
Oczywiście u nas MON teraz opłaca zapewne media pokazując, że 99,999% Polaków pobiera pobór do wojska i w razie konfliktu zostanie chronić swojej ukochanej ojczyzny. W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało sp🤬olić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami

W najlepszym razie tak skończy znakomita większość "bohaterskich weteranów". Oczywiście po wojnie na żadne świadczenia pozwalające godnie żyć nie będą mogli liczyć, dostaną medal i zostaną zapomnieni. Niepełnosprawni wpadną w bezrobocie, alkoholizm, wylądują na ulicy i skończą jako żule. To jest jedyna przyszłość jaką oferuje wojsko w sytuacji wojny i to w każdym kraju.
Oczywiście u nas MON teraz opłaca zapewne media pokazując, że 99,999% Polaków pobiera pobór do wojska i w razie konfliktu zostanie chronić swojej ukochanej ojczyzny. W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało sp🤬olić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami
80% będzie chciało sp🤬olić? Niepoprawny optymista, jak dla mnie to będzie jakieś 90%. Kto przy zdrowych zmysłach chciałby ryzykować zdrowiem i życiem za ten chlew osrany gównem o nazwie Polska, ten kraj istnieje czysto teoretycznie.

W rzeczywistości to z 80% Polaków będzie chciało sp🤬olić z tego padołu, a pierwsi zrobią to zagrzewający do wojny politycy wraz z rodzinami
Pierwsi sp🤬olą internetowi patrioci, sympatycy Konfy, Brauna i jemu podobnych, bo przecież nie będą ginąć za PO albo PiS. Prawda?
80% będzie chciało sp🤬olić? Niepoprawny optymista, jak dla mnie to będzie jakieś 90%. Kto przy zdrowych zmysłach chciałby ryzykować zdrowiem i życiem za ten chlew osrany gównem o nazwie Polska, ten kraj istnieje czysto teoretycznie.
O właśnie, o takich pseudopatriotach myślę. Sp🤬olicie pierwsi.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie