chyba jeszcze z lat 90 jak dobrze pamiętam, troszkę cicho nagrane, ale przednie zgłoszenia uczestników wypadków.
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
33 minuty temu
Nie wpisuje się to w profil tego portalu praktycznie w ogóle, ale poleży chwilę w poczekalni, kwejkowcy i gimbaza dadzą w sumie 20 piw i będzie na głównej. Kwestia czasu
alucard321 napisał/a:
Nie wpisuje się to w profil tego portalu praktycznie w ogóle, ale poleży chwilę w poczekalni, kwejkowcy i gimbaza dadzą w sumie 20 piw i będzie na głównej. Kwestia czasu
dla mnie może być i usunięte, po prostu troszkę życiowego humoru i tyle. Mnie bawi, więc pomyślałem, że może i kogoś jeszcze rozbawi, cała filozofia. A czy się wpisuje w idę portalu to nie wiem, lecz syfu tu też nie brakuje...
Pamiętam, jak oglądałem to na żywo, w znaczeniu w TV. Cały MDM był super a pajacyki genialne wręcz.
petru23 napisał/a:
Pamiętam, jak oglądałem to na żywo, w znaczeniu w TV. Cały MDM był super a pajacyki genialne wręcz.
Ha! Dokładnie
Kto mówi, że to jest stare? Przecież ja to na żywo oglądałem. 30 parę lat to nie starość.
Sadystyczny to jest ten gruby stulejarz
Jak to możliwe że w naszym pięknym kraju takie ryje paskudne co to się nawet do radia nie za bardzo nadają robiły karierę w tv
Patrz d. Wellman
Jak to możliwe że w naszym pięknym kraju takie ryje paskudne co to się nawet do radia nie za bardzo nadają robiły karierę w tv
Patrz d. Wellman
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie