Uwaga! Szukam wspólników do produkcji takiego alkomatu.
Potrzeba producenta alkomatów oraz syna albo kochankę jakiegoś ministra albo
przynajmniej prezydenta miasta aby załatwił wyłączność i przetarg.
Podzielimy się godnie, nie ma lipy. Alkomat ma być elastyczny,
ustawialny, ma wisieć z lusterka dupą do pasażerów lub siedzieć na półce!
Tylko poważne propozycje!
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte
2014-01-09, 2:28
konto usunięte
2014-01-09, 2:28
konto usunięte
2014-01-09, 2:59
kurcze to trzeba bedzie kupic walizke na przechowywanie "paragonow" z wydrukow alko
Nie chodzi o alkomat (poprawna nazwa - alkometr), lecz o alkotest. We Francji od półtora roku obowiązuje. Lepsze to, niż obowiązkowa gaśnica, która i tak gówno daje.
konto usunięte
2014-01-09, 5:31
Wprowadzic alkomaty w sejmie Bo pijani w Sejmie to jest dopiero zagrożenie
konto usunięte
2014-01-09, 6:32
@protos uspokój się, bo ktoś z koryta to jeszcze przeczyta...
przestażała technologia dziś już rzadko kiedy mają alkomaty z ustnikami
to jeszcze w dupę mamy go całować?
konto usunięte
2014-01-09, 11:27
Gniazdo ładowania powinno się znaleźć w dupie. Skoro pół europy ładuje go w dupę to niech i rodacy mają te satysfakcję, a co!
Może ktoś ta sytuacje z alkomatami rozwinąć bardziej ? Bo nie za bardzo orientuje się w temacie. Z tego co wyczytałem wasze komenty każdy będzie musiał mieć alkomat w aucie i korzystać z niego w czasie jazdy w określonym odstępie czasowym ?
konto usunięte
2014-01-09, 13:06