Kurde a już myślałem że będzie strzelać takimi świecącymi pałeczkami i robić "CIUF CIUF CIUF" a tu dźwięk jak by komar latał

Broń laserowa jak sk🤬ysyn, pająka to może to zabije... Już w nagrywarce DVD kryje się potężniejsza broń. "Laser Rifle" ;D
Nawet w Falloucie 3 pistolet laserowy byl lepszy ,a to była jedna z najsłabszych broni.
Po za tym robiła taki fajny futurystyczny odgłos ,a nie jak sokowirówka.
Po za tym robiła taki fajny futurystyczny odgłos ,a nie jak sokowirówka.
ktoś przy kasie ładną sobie zrobił zabawke do ściągania much z sufitu
zresztą szybciej było by podbiec i młotkiem zaciupać kogoś, a i zbroja z plexi na taki laser wystarczy

zresztą szybciej było by podbiec i młotkiem zaciupać kogoś, a i zbroja z plexi na taki laser wystarczy

Oj tam k🤬a, ja mam lepszy...
podpis użytkownika
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym,ani każdym innym po nim następującym .Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny i c🤬j.
Na razie widać że skuteczna do walki z paralitykami. I bardzo dobra broń do cichych misji.

Śmiejcie się śmiejcie a USA już montuje większych braci tej zapalniczki na swoich niszczycielach
Obecnie lasery, które mogą narobić uszkodzeń raczej przenośne nie są, ale byłbym ostrożny przy nazywaniu ich nieskutecznymi

Obecnie lasery, które mogą narobić uszkodzeń raczej przenośne nie są, ale byłbym ostrożny przy nazywaniu ich nieskutecznymi

Potencjalny cel predzej umrze od tego dzwieku niz od samego lasera