👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:05

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
SIlniki diesla kupili od nas niemcy, sylnik syreny kupili japońce napędzali nim motorówki

Ja samochody polskie to tak srednio, ale motory jak najbardziej.. ;]
1:35, to była syrenka sport. Tego mi najbardziej szkoda, chciałbym, żeby takie furki jeździły do dziś po Polsce.
zalosne tak samo jak muzyka wies i tyle czym sie chwalic?!?!? jedynie duzy fiat byl dobry bo przejechal rajd paryz-dakar!!! reszta to szmelc!!! ale na wsi i to sie spodoba.....
tranzystor napisał/a:
[...] Duży Fiat to mocno okrojone Mirafiori z przedpotopowym silnikiem!
Chyba Mirafiori nigdy na oczy nie widziałeś. Zupełnie inna konstrukcja i - jak to się teraz mawia - klasa samochodu.
BTW: W filmie wystąpiło oprócz prototypów bardzo dużo "przeróbek" użytkowników, które z biurami projektowymi polskich fabryk mają niewiele wspólnego.
@up
Dokładnie, pomijając już tak dobijający fakt, że Mirafiori weszło do produkcji
kilka lat później...
Oprócz prototypów wystąpiły też 3 wozy, które wyszły z fazy prototypu.
Mianowicie Bosmal Cabrio, oraz Polonez 3D i Coupe.
Fakt, że były to krótkie serie, lecz były one oficjalnie w produkcji.
A co do bajeranckich pojazdów mistrzów migomatu stodolnianego, to jest ich nie "bardzo dużo" a co najwyżej 3.
A dla fanów Syreny Sport - nawet sami twórcy przyznawali, że nie widzieli
jej jako wozu do produkcji, a jedynie materiał doświadczalny.
...to wciąż jest sadistic? Can't be...
Dokładnie, pomijając już tak dobijający fakt, że Mirafiori weszło do produkcji
kilka lat później...
Oprócz prototypów wystąpiły też 3 wozy, które wyszły z fazy prototypu.
Mianowicie Bosmal Cabrio, oraz Polonez 3D i Coupe.
Fakt, że były to krótkie serie, lecz były one oficjalnie w produkcji.
A co do bajeranckich pojazdów mistrzów migomatu stodolnianego, to jest ich nie "bardzo dużo" a co najwyżej 3.

A dla fanów Syreny Sport - nawet sami twórcy przyznawali, że nie widzieli
jej jako wozu do produkcji, a jedynie materiał doświadczalny.

...to wciąż jest sadistic? Can't be...
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie