Główna Poczekalnia Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:31
🔥 Ruska technologia śmigłowa - teraz popularne
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
MukaPuka 2016-10-06, 19:48 3
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Bejker 2016-10-06, 20:00 10
Zapewne większość nie wie po co tam byli
Zgłoś
Moby_Dick 2016-10-06, 20:42 9
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
~Angel 2016-10-06, 21:16 43
Pięknie materiał podany na tacy policji. Teraz tylko identyfikacja mord patologii i art.223

podpis użytkownika

Zgłoś
Skurvodaktyl 2016-10-06, 21:59 18
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-06, 22:25 4
Zgłoś
Fugens 2016-10-06, 22:51
Ale patologia.
Zgłoś
hellbwoi 2016-10-06, 23:35 5
Zgłoś
BrianGriffin 2016-10-06, 23:45
Znowu trzeba pastować podłogę na komendzie, żyć nie dają...
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-07, 0:23 2
Szkoda wysyłać ambulans do takiej hołoty.
Zgłoś
Ghettur 2016-10-07, 0:39 3
Zgłoś
RmX 2016-10-07, 0:49 2
Najlepsza akcja w 5:27 wejście smoka
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-07, 0:55
Moje miasto takie piękne <3 Taka elita <3
Zgłoś
PannaEluveitie 2016-10-07, 1:01
up Taak... nasze miasto takie piękne ^^
Zgłoś
konto usunięte 2016-10-07, 1:04 8
Mam nadzieję, że parę rozumnych osób zdaje sobie sprawę z przyczyn powstawania takich zdarzeń.
Nie mam zamiaru bronić "patologii" ani policji, nie mniej widać jakie napięcia są w społeczeństwie. Nie można zwalać wszystkiego na złe wychowanie. To pokolenie, które nazywacie patologią, nie wzięło się samo z siebie. Jest wynikiem sytuacji w kraju . Popatrzcie. To w większości ludzie urodzeni około 2000 roku. Pomyślcie co mogli widzieć na swoich oczach.
To jak wygląda policja to całkiem podobna historia. Absurdalne "polecenia służbowe", które musisz wykonać. Lub odejść. Pozostaje grupa przygłupawych stójkowych myślących tylko o wcześniejszej emeryturze. Kazali pałować to pałuję. Przecież to patologia.

Mam nadzieję, że chociaż kilka osób widzi prawdziwe przyczyny takich zdarzeń. Nie oglądają z wypiekami na twarzy jak patologia dostaje pałami lub cieszy się, że "psiarnia" dostała kamieniami.

Rozum jest jak mięsień. Trzeba go cały czas używać, inaczej zanika.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem