Stonoga im do tańca grał... Zamieszki w Miliczu (dolnośląskie).
Stado Sebixów i Karyn w starciu z Policją.
Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników.
Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (
więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
@AJ.IS Ja rozumiem. Co nie zmienia faktu, że są pewne zasady, reguły i powinni ich byli wszystkich spałować.
konto usunięte
2016-10-07, 1:39
Sytuacji nie znam, poza linkiem, który ktoś tutaj podał. Czy jednak nie podgrzano tutaj atmosfery?
Koleś się sam przewrócił i walnął? To może trzeba być bardziej transparentnym i niepotrzebnie nie podsycać atmosfery.
Tak dają wszystkim do myślenia, że coś było na rzeczy. Niestety komendanta wybierają w Warszawie a nie w wyniku wyborów lokalnych. Mierny ale wierny.
Oczywiscie w sytuacji zagrożenia komisariatu, nalezy rozgonić towarzystwo. Po prostu do tajkiej sytacji nie powinno dojść.
konto usunięte
2016-10-07, 2:10
AJ.IS Sytuację ekstremalnie nakręcił Stonoga, ludzie intesywnie się zwoływali i chyba po prostu odgórnie załozyli zrobienie zadymy.
Gdzie są kryminalni zeby wyłapać paru takich krewkich rozrabiaków?
konto usunięte
2016-10-07, 3:30
@Gwandolin
Na pewno osoby urodzone w 2001 pamiętają WTC. Pomyśl.
Chodzi o miejsce i czasy w jakich przyszło im dorastać. Nie o Tupolewa czy czarnego prezydenta. O te drobiazgi dnia codziennego. To jak wygląda perspektywa na przyszłość czy po prostu jak w tym życiu dawać sobie radę. Większość się nad tym nawet nie zastanawia, ot po prostu reagują. Trochę jak zwierzęta stadne. Proste.
MYślisz, że pałowaniem coś zmienisz?
Stety lub niestety potrzeba przewrotu i dyktatury. Innymi środkami nigdy z tego bagna się nie wygrzebiemy. Widać, ze napięcie w społeczeństwie rośnie. Na razie rózniego rodzaju wentyle jak Palikociarnia, Kodziarstwo czy pocieszny w swej naiwności Kukiz, dają ujście parze. Mam nadzieję, że nie będzie "bratniej pomocy" gdy ktoś to wkońcu podpali.
konto usunięte
2016-10-07, 4:13
Jakieś szkolenia w razie gdyby muslimy przyjechały do Polski?
Kiedyś gdy pracowałem fizycznie, jeździłem do Milicza montować okna. Miasteczko fajne, ale przepełnione patologią. Wokół miasta są stawy z karpiami i co trzeci mieszkaniec to kłusownik. Nawet po ulicy w dzień, chodzili w moro. Ale ogólnie, mam miłe wspomnienia.