📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 11:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

chętnie wymasowałbym jej obolałe plecki. a później zerżnął jak sadysta

Jangcy napisał/a:
chętnie wymasowałbym jej obolałe plecki. a później zerżnął jak sadysta
Ale na zdjęciu to 'on' :]

Jangcy, spojrz czasami na inne szczegoly ciala niz dupa to moze zauwazysz, ze to facet

DeMonica, zamiast pisać że preferujesz kąpiele, wrzuć jakieś zdjęcia z takowych. A tak, to tylko gadasz po przysłowiowej próżnicy. Jak to mówią mędrcy: Tits or GTFO!
A nie jakieś fruwające męskie tyłki.
A nie jakieś fruwające męskie tyłki.

Cytat:
Dlatego właśnie preferuję kąpiele.
Jak niby można się dokładnie umyć, gdy cały czas siedzi się we własnym brudzie?
DeMonica napisał/a:
Dlatego właśnie preferuję kąpiele.
Wiiir Cię wciągnie

chwytają bo druga taka okazja nie trafi im się zbyt szybko...
kicolek napisał/a:
Jak niby można się dokładnie umyć, gdy cały czas siedzi się we własnym brudzie?
Nie wiem jak Ty, ale ja myję się codziennie a nie np. raz na tydzień więc jakoś nie mam wrażenia siedzenia we własnym brudzie. I czysta jestem.
Fotek nie pokażę a wir mnie nie wciągnie

I przynajmniej nie muszę robić tak:
Fragment filmu 'Nagrody Darwina'
Cytat:
Nie wiem jak Ty, ale ja myję się codziennie a nie np. raz na tydzień więc jakoś nie mam wrażenia siedzenia we własnym brudzie. I czysta jestem.
Oj bejbe, co się tak spinasz, hm? To taki żarcik był... x[
"Prysznic.
On tylko czeka aż stracisz czujność"
Co to kur** demotywatory?
On tylko czeka aż stracisz czujność"
Co to kur** demotywatory?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie