Śmiejcie się z Jezusa, śmiejcie...
Zobaczymy komu będzie do śmiechu jak was nie zbawi.

Do śmiechu będzie gdy na końcu świata się ukaże, że to nasza rzeczywistość jest zła, bo Jezus nie zszedł z krzyża i nie poprowadził armii robotniczo-chłopskiej na żydów i Imperium Rzymskie

Do śmiechu będzie jak się okaże, że z tysiąca religii jakie były, są i będą na Ziemi ani islam ani katolicyzm ani judaizm nie były prawdziwe, że prawdziwy Bóg to bylo jakiejś polinezyjskie bóstwo wyznawane przez garstkę tubylców kilka tysięcy lat temu a reszta idzie do piekła za oddawanie czci fałszywym bożkom

podpis użytkownika
"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Wstalodziany napisał/a:
Ja to Sam sie potrafie zabawic
manson__, nie wiem czy to sarkazm, jeśli nie, to dłubię przy czymś, co może wpasuje się na sadola, ale to zajmie jeszcze z miesiąc

podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzie

Wstalodziany napisał/a:
Ja tam jestem Mesjaszem dla samego siebie, to i sam się po śmierci zbawię

wszystkozajete1234, nie widziałem zbiorczego.. niech ktoś w takim razie przeniesie jeśli ma taka władzę!
podpis użytkownika
facebook.com/komarywczekoladzie
wójek napisał/a:
manson__, nie wiem czy to sarkazm, jeśli nie, to dłubię przy czymś, co może wpasuje się na sadola, ale to zajmie jeszcze z miesiąc
![]()
Czekam zatem

@wójek
Pamiętałem, że jest zbiorczy, bo na poprzednim koncie też mi przenieśli.
Wystarczy wpisać "cyanide" w szukajke i pokaże się jako jeden z wyników temat zbiorczy.
Generalnie moderatorzy przenoszą, jak widzą link podany (było/zbiorczy/itp) i ogarniają.
Pamiętałem, że jest zbiorczy, bo na poprzednim koncie też mi przenieśli.

Wystarczy wpisać "cyanide" w szukajke i pokaże się jako jeden z wyników temat zbiorczy.
Generalnie moderatorzy przenoszą, jak widzą link podany (było/zbiorczy/itp) i ogarniają.