Chłopie, przenieś to na harda albo najlepiej usuń! Świat już jest wystarczająco zły, by raczyć ludzi takimi obrazkami.
Założę się że darcie tej baby w jakiś stopniu wyeskalowało agresję.
Na szczęście napastnicy byli białymi, heteroseksualnymi mężczyznami. Właśnie minął mi ban na komentarze za to, że zauważyłem ciemniejszy kolor skóry właścicielki psa, więc muszę pisać takie głupoty.
Rany boskie...żal mi tych maluchów, oby zapomniały...
Nome napisał/a:
Jednego czego nie mogę zrozumieć, to czemu ci mordercy nie dostali kary śmierci, jestem zwolenniczką kary śmierci w takich przypadkach, kiedy wina jest niepodważalna, najlepiej kary śmierci przez powieszenie, w polskim stylu, gdzie wyprowadzali znienacka bez informacji że to już... to by była prawdziwa kara
Niestety w Minnesocie
zlikwidowali karę śmierci. Life without parole to najwięcej co mogli dostać — i dostali.
“ Drug money apparently was a motive in the home robbery in which three people were shot to death Friday in a Coon Rapids. Newly released court documents say that one of the victims, Mario Alberto Trejo Estrada, 39. had been trailed by drug investigators for weeks. The documents say too that Estrada and his wife, Shannon Patricia Jungwirth, 42, who was also shot and killed, had been sending money to Mexico. None of the documents say whether their son, Jorge Reyes-Jungwirth, 20, was involved with drugs. He was at home at he time of the robbery and also was shot and killed.”