quang-dat napisał/a:
A ty urodziłeś się w kulturze muzułmańskiej, buddyjskiej czy Chrześcijańskiej? Miałeś Chrzest, Komunię? Nikt cie do kościoła za ucho nie ciągnie, ale nie porównuj nas do c🤬tych, mośku
Zapomniałeś napisać kościół z wielkiej litery... będziesz się smażył w piekle
To, że się urodziłem w kulturze chrześcijańskiej nie zwalnia mnie z logicznego myślenia.
podpis użytkownika
Tonący w morzu absurdu…
… sarkazmu się chwyta.
Konto usunięte
2014-01-30, 10:10
Jezuso-Cthulhu-Thoro-Syrena, klękajcie przed bogiem bogów.
cys23 napisał/a:
@Tazz
Nie wiem, skąd się biorą u ludzi wyobrażenia, że Dżizys nie istniał. Już któryś raz się z tym spotkałem na sadisticu...Mylicie postać Dżizysa z Bogiem - to w jego brak wierzycie, pseudoateiści. Chytrus jest udokumentowaną historycznie postacią fizyczną. To, czy robił czary-mary z chlebem i krwią, lub czy biegał po tafli oceanów to już inna bajka.
Masz racje, uogólniłem strasznie, tak samo jak allah i mahomet ;d
podpis użytkownika
-Tazz Suplex~
Fajna spina w temacie. Szkoda tylko, że pewnie niedługo poleci do sucharów
podpis użytkownika
Kupa <3
Konto usunięte
2014-01-30, 10:30
hahaha świetne, ale to musi boleć katoli o JEZU ! xDDD
Konto usunięte
2014-01-30, 10:49
przeciez to jest stare jak swiat
[ Komentarz dodany przez: Mr.Hardistic: 2014-01-30, 11:34 ]
Ciiiichooo! Nie psuj bajeru
Konto usunięte
2014-01-30, 11:23
Komentarze lepsze niż sam temat
Konto usunięte
2014-01-30, 13:31
rafa97 napisał/a:
Fajne. Gdzie wersja z Mahometem?
Nie ma, bo fejm jest tylko jak się ciśnie z katoli. Ateusze nie wierzą w żadnego boga, ale cisną tylko z chrześcijaństwa, bo to takie fajne
tip.top napisał/a:
Ale jakby na stronie było przebieranie wspomnianego już Mahometa, albo Buddy to już nie byłoby takiego poruszenia... banda j🤬ych hipokrytów
Ja tu nie widzę żadnego poruszenia
Konto usunięte
2014-01-30, 14:00
cys23 napisał/a:
@Tazz
Nie wiem, skąd się biorą u ludzi wyobrażenia, że Dżizys nie istniał. Już któryś raz się z tym spotkałem na sadisticu...Mylicie postać Dżizysa z Bogiem - to w jego brak wierzycie, pseudoateiści. Chytrus jest udokumentowaną historycznie postacią fizyczną. To, czy robił czary-mary z chlebem i krwią, lub czy biegał po tafli oceanów to już inna bajka.
bilbia to nie książka historyczna, ty durniu, a tylko w niej o jezusie chytrusie, który pił spiritus.
Konto usunięte
2014-01-30, 14:56
No proszę, okazuje się, że Mahommet jest zwykłym gejaszkiem z większej europejskiej/amerykańskiej metropolii:
Drodzy muzułmanie, dla niego się detonujecie?
Konto usunięte
2014-01-30, 15:16
@tiptop
chyba cie poj🤬o z tym dystansem człowieku. pamiętasz co muzułmanie zrobili, kiedy jakiś pok🤬ieniec podarł ich koran? pamiętasz jaka była reakcja całego świata? brzydze sie ludzmi, ktorym mozna w twarz napluc a powiedza ze deszcz pada, a wiesz co? reprezentujesz dokladnie taka sama logike, a swoim podejsciem nie roznisz sie niczym od aktywistek femenu.
i nie, nie jestem katolikiem ani muzulmaninem, ale respektuje czyjes uczucia religijne, a miejsce takich smieci, ktore nie uznaja zadnych wartosci jest w smietniku
Konto usunięte
2014-01-30, 15:27
A wersja z ż🤬dowskim mesjaszem co to r🤬ał owce też będzie?
Ja tam zrobiłem wodnego maga, wiecie jak zap🤬la po wodzie
Konto usunięte
2014-01-30, 17:49
Nie zesrajcie się z tym Chesúsem.