Główna Poczekalnia (1) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:05
Przebierz Jezusa Chrystusa! - gra w internecie
konto usunięte • 2014-01-30, 9:09
W internecie pojawiła się gra pod tytułem "Przebierz Jezusa!"

Można wybierać różne opcje strojów np. w stylu Star Wars lub Lady Gagi. Oczywiście są osoby niezadowolone z tego pomysłu.

Cytat: W najbliższym czasie będą przygotowane apele do władz państwowych Rosji o rozpoczęcie międzynarodowego dochodzenia w sprawie przestępstwa przeciwko naszemu Zbawicielowi, Jezusowi Chrystusowi i w sprawie obrazy uczuć religijnych chrześcijan całego świata.

źródło: wolna-polska.pl/wiadomosci/zydowskie-zabawki-dzieci-tepych-gojow-2014-01

tip.top napisał/a:

jesusdressup.com/

Nie dałam linka. Pozwoliłam sobie zacytować.

Temat nie ma na celu obrazy uczuć religijnych.
Reszta zdjęć w komentarzu.
Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
quang-dat 2014-01-30, 21:38 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 3:10 6
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Tazz 2014-01-31, 3:44 1

AVE SATAN!
Zgłoś
Browarowy-Potwór 2014-01-31, 9:32 6
Ja nie zagram jako katolik, bo dla mnie to bluźnierstwo względem Krzyża. Jeżeli ludzie chcą jednak grać i nie szkoda im czasu, to ich sprawa nie moja. Nie będę się burzył, bo będę ich tylko nakręcał do anty katolickich tekstów. Do tych tekstów właśnie, muszę się jednak przyczepić. Ludzie, staracie się na siłę być śmieszni przekręcając imię Jezusa, czy wyzywając wierzących od debili. To się już nudne robi. Proszę was, nie ośmieszajcie się i zwyczajnie dajcie sobie siana. Na koniec jeszcze dam dowód, że Bóg istnieje.

Zgłoś
cys23 2014-01-31, 11:12 1
@xts

Sam jesteś dureń. Poczytaj trochę, poszukaj po internecie...
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 11:39
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 11:44 4
Zgłoś
rysiek0 2014-01-31, 12:08
nie działa
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:17 5
Dobra, czas na trochę twórczości artystycznej, skoro tutaj taki temat. Zawsze uważałem, że sztuka jest piekna!

.
.
.
.
.

Zgłoś
mleki 2014-01-31, 12:26
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:28
Cytat:

mędrcy internetu

posiedli oni wiedzę wszelaką,
mądrość pradawną zgłębili
o wolność sumień naszych walczą
zrywając się z lekcji religii

ta gra rzeczywiście obraża chrześcijan, a wszelkie wołania o "dystans do siebie" mieszczą się w tej samej rubryce co obrona zwrotu "polskie obozy koncentracyjne"

jest to próba odebrania ludziom godności i prawa od obrony swoich przekonań
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:31 3
@ap

No nie wierze ahahahahaha!!!

Jak ty masz "uczucia religijne" i mozna je obrazic to ja mam takie same uczucia niereligijne, uczucia myslenia, uczucia amdrosci, uczucia filozoficzne i nie obrazaj mnie wieszaniem jakiegos gowienka na scianie albo mowienie, ze bog istnieje. Mnie to obraza.

Od razu widac, kto sie na wsi uchowal... Niestety... (@ap)
Zgłoś
Sonal 2014-01-31, 12:33
Na tę stronkę wchodziłem jak jeszcze z netem łączyłem się przez modem na numer tepsy 202122... Kurde stary jestem, jak drugie pokolenie dorwało się do netu i odkopuje takie archiwalia.
Zgłoś
krakowiak69 2014-01-31, 12:42
Oj ilu ateuszków się zebrało, leczymy kompleksy?
Zgłoś
konto usunięte 2014-01-31, 12:44
@ap

A slyszales o filozofii kiedys? Nie? No tak, katole nie znają...

Wieczorem zrobie edukacyjny post.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem