👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:36

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
boo napisał/a:
Tyle czasu mial to wolal stac jak debil i czekac az go jebnie
Baba, ewentualnie jakiś p🤬deusz niepotrafiący podjąć decyzji.
StalowyNożyk napisał/a:
Baba, ewentualnie jakiś p🤬deusz niepotrafiący podjąć decyzji.
100% baba
boo napisał/a:
Tyle czasu mial to wolal stac jak debil i czekac az go jebnie
No tak, bo w internecie wszystko jest proste

__Tux__ napisał/a:
No tak, bo w internecie wszystko jest proste
No bez przesady. Jak dla Ciebie, to działo się za szybko na reakcję, to nie prowadź samochodu. Dla dobra twojego i nnych.
Raczej na bank typ zasłabł i tak jechała ciężarówka przed siebie.
Kamil3l napisał/a:
No bez przesady. Jak dla Ciebie, to działo się za szybko na reakcję, to nie prowadź samochodu. Dla dobra twojego i nnych.
Spanikowany kierowca mógł mieć problem z wrzuceniem wstecznego albo np. skrzynia biegów odmówiła posłuszeństwa.
Z daleka za gładko przejechał, z bliska widać że ledwo zdążył się namyślić na skręt przed barierami.
do jakiej siły te barierki chronią?każdy myśli że są i jest bezpiecznie 100%-to tylko kawałek metalu byś w teorii odbijał się jak w pinbalu na jezdni i wytracił pęd.czasem w rzeczywistości jest inaczej----->na hardzie jest post o tym.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie