Nie widzę w tym nic złego.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
Nie wiem czy mi się wydaje, ale tatuś i synek z samej gęby wyglądają na upośledzonych... zwłaszcza tatuś

podpis użytkownika
"Głupota to więzienie, z którego nigdy się nie wychodzi. Nie ma zwolnień za dobre sprawowanie, każdy kibluje tam na dożywociu"

Wszystko spoko, dopóki nie wczują się w swoje role całkowicie

@up, § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. Poza tym Halloween polega na przebieraniu się za potwory więc wiesz...

Gość nazywa się Bryant Goldbach i jest z🤬bem, tłumaczył się później że zawsze się przebierają za postaci historyczne... Internauci jednak nie śpią i przypomnieli mu co wrzucał na fejsa wcześniej. Później przeprosił.
po angielsku: eu.cincinnati.com/story/news/local/northern-ky/2018/10/29/dad-defends-...
po polsku: papilot.pl/zycie/wydarzenia/42575/ojciec-przebral-swojego-5-letniego-s...
po angielsku: eu.cincinnati.com/story/news/local/northern-ky/2018/10/29/dad-defends-...
po polsku: papilot.pl/zycie/wydarzenia/42575/ojciec-przebral-swojego-5-letniego-s...
krasnal_hałabała napisał/a:
@up, § 3. Nie popełnia przestępstwa sprawca czynu zabronionego określonego w § 2, jeżeli dopuścił się tego czynu w ramach działalności artystycznej, edukacyjnej, kolekcjonerskiej lub naukowej. Poza tym Halloween polega na przebieraniu się za potwory więc wiesz...
Czepiając się słówek, na pewno nie robił tego w celach naukowych, kolekcjonerskich ani edukacyjnych. Teraz pytanie, czy w celach artystycznych, też wątpię, równie dobrze mógłby się przebrać w to przebranie z każdej innej okazji.
Ale, nie wiem jaki ma sens przywoływanie Polskiego prawa w związku z kimś zza granicy

te dwa nazistowskie trole sa ok ale najbardziej wk🤬ia ta mala zydowka w niebieskim fartuszku i skrzydelkami
podpis użytkownika
forza nostra legge
@Pantillon "Imię róży" nabiera w tym kontekście zupełnie nowego i przerażająco aktualnego znaczenia...
Jaranie się Trzecią Rzeszą to pedalstwo, a Hitler i Goebbels to ciota i c🤬j.
Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.
podpis użytkownika
Ja, nieosoba niechcąca dwójmyśleć co dzień popełniam myślozbrodnię. Jedynym dwa plus słusznym plusczynem jest użycie nowomowy zamiast staromowy w opisie.Aktualnie czekam na zatwierdzenie z Miniprawd i dalsze instrukcje od Wielkiego Brata.