Główna Poczekalnia (5) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:53
Przechadzka po barierce
konto usunięte • 2014-09-24, 15:05
Przechadzka po barierce materiał własny. Teraz to już luzik, nagram konkretny filmik o ile zdążę przed zimą i o ile nie spadnę po drodze gdzieś, ale jak spadnę to macie moje słowo, że kamerzysta wrzuci tutaj filmik z pozdrowieniami dla wszystkich sadoli! NIHILIZM NAJLEPSZY! Życie to tylko przejażdżka.

Zgłoś
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
konto usunięte 2014-09-24, 15:07 61
No cóż życzymy powodzenia, powiedz operatorowi żeby nagrał cię z bliska po upadku. No nic panowie, czekamy na ten upadek i nagranie, oby wam ładnie wyszło.
Zgłoś
nowynick 2014-09-24, 15:10 9
jak już zlecisz zamawiam nerkę!
Zgłoś
ThunderZ 2014-09-24, 15:12
życie Ci nie miłe młodzieńcze ?
Zgłoś
IOI 2014-09-24, 15:18 2
@ThunderZ
a Ty nigdy nic nie zrobiles ryzykownego? to nudne zycie musisz miec.
Zgłoś
Borcejn 2014-09-24, 15:18 3
Ale co udowadniasz tym materiałem? Czy chodzenie po barierce mostu jest trudniejsze technicznie niż chodzenie po krawężniku? Nie bardzo. Pokazujesz tylko, że bezsensownie ryzykujesz. Jakbyś robił salta albo przejechał rowerem, to można by mówić o jakichś umiejętnościach, ale to?
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-24, 15:19
Czekamy z niecierpliwością na ten upadek
Zgłoś
wormgoro 2014-09-24, 15:24 13
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
cys23 2014-09-24, 15:30 25
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
kluch 2014-09-24, 15:53
Miałem nadzieje że zawieje.
Zgłoś
Vmacka 2014-09-24, 15:59 3
mogłeś nie pisać że nie spadłeś
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-24, 17:01 5
Zgłoś
rzadkimajonez 2014-09-24, 17:29
kolego jak masz depresje to idź do pedagoga szkolnego;)
Zgłoś
janniezbedny23 2014-09-24, 17:29 2
Powiedz gdzie będziesz chodził następnym razem to przesmaruje towotem barierkę
Zgłoś
konto usunięte 2014-09-24, 17:45 3
Jaja to ty może masz ale mózgu napewno nie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem