Coś przewidywała,lecz do końca szła na pewniaka
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
podpis użytkownika
We know they are lying.
They know they are lying.
They know that we know they are lying.
We know that they know that we know they are lying.
And still they continue to lie.
Stara pinda wyłudzić odszkodowanie chce zwyczajnie. Obejrzała się, widzi że jedzie i myk pobiegła

Ewidentnie w niego wleciała. ja tu potrącenia nie widzę. jeszcze biegła na skos żeby uszkodzić specjalnie kabinę. baby to są jednak tępe. o jeszcze widzę że Milicja kieruje ruchem.
C🤬je milicjanci kierujący ruchem nie zsynchronizowali się z sygnalizacją świetlną. A babiszonowi nikt nie wytłumaczył, żeby patrzeć na kierującego ruchem, a nie światła. No bo"przecież ja mam zielone!".
Jakby była troche szybsza to by został tylko placek
podpis użytkownika
Kwik
Kacapy to ameby umysłowe, a ta tępa baba w szczególności. Mam tylko nadzieję, że urodziła kilkunastu tępych sowietów, bo im więcej tych tępaków, tym więcej materiałów na Sadola.
słowiańskie c🤬jstwo, i tutaj przypomnę segregację rasową wg mnie:
1. biali z zachodniej europy
2. biali z ameryki
3. arabowie
4. biali z wcschodniej europy
5. żółtki
6. cz🤬chy
i to się tyczy tak kierowców jak i durnej k🤬y co zostala potracona bo wpadla w panike i jak sarna oslepiona swiatlami wybiegla w amoku a wystarczylo zachowac spokoj
2. biali z ameryki
3. arabowie
5. żółtki
6. cz🤬chy
i to się tyczy tak kierowców jak i durnej k🤬y co zostala potracona bo wpadla w panike i jak sarna oslepiona swiatlami wybiegla w amoku a wystarczylo zachowac spokoj
KebabRemover napisał/a:
słowiańskie c🤬jstwo, i tutaj przypomnę segregację rasową wg mnie:
2. biali z ameryki
3. arabowie
5. żółtki
6. cz🤬chy
Fiu-fiu jakiś ty postępowy i europejski.