Pamiętacie trik z gościem ze szklaną butelką do której wciskał telefony? Teraz wydaje się to banalnie proste...
Ten koleś który to wyjaśnia ma teraz zajebiście przej🤬e w swoim środowisku. Chyba znaczną większość tricków rozkminił sk🤬iel i jeszcze przekazał do szerszej publiczości : )
Cytat:
Pamiętacie trik z gościem ze szklaną butelką do której wciskał telefony
Ta na pewno zmieścił telefon przez szyjkę ;p
Nap_Linek napisał/a:
Ten koleś który to wyjaśnia ma teraz zajebiście przej🤬e w swoim środowisku. Chyba znaczną większość tricków rozkminił sk🤬iel i jeszcze przekazał do szerszej publiczości : )
Hehe no i dobrze. Ja tam nie lubię kuglarzy-cwaniaczków. Lubię za to ludzi, którzy demaskują tych lamusów
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Był o tym kiedyś program,nawet kilka odcinków w którym rozszyfrował wiekszość tricków których używają iluzjonisci,gosciu nazywa sie Val Valentino

a Program "Magia bez tajemnic"
Konto usunięte
2012-12-29, 16:48
Nie żebym się czepiał ale co sie stało z tym kapselkiem który chciał wcisnąć przez to denko ?
aveja69 napisał/a:
Ta na pewno zmieścił telefon przez szyjkę ;p
moze przesadzilem troche ale na tej zasadzie to działa

lub podobnej...
Konto usunięte
2012-12-29, 18:52
Tak, dlatego występował w masce, ogólnie bał się o swoje życie, bo wyjawił wiele, wiele sztuczek, dzięki za ten filmik.
Ale nie tłumaczy to sztuczek, gdzie magik przechodzi przez okno
Konto usunięte
2012-12-29, 19:12
Dobra k🤬a, a gdzie się podziała druga ampułka???
Widziałem jak robił to ten cały Dynamo z telefonem w jednym odcinku niby to wyjaśniał...
Najpierw miał komórke, potem ją zmniejszył do rozmiarów żeby się zmieściła przez szyjkę jak już była w środku niby ją powiększał... hmmm coś mi tu śmierdzi
Jak dobrze pamietam w ostatnim odcinku pokazal twarz i powiedzial ze rozmawial z najlepszymi iluzjonistami i magikami i doszli do wniosku zeby wymyslac lepsze rzeczy trzeba te stare zdemaskowac czy cos w tym stylu.
Konto usunięte
2012-12-29, 20:11
Konto usunięte
2012-12-29, 20:11
Szczerze mówiąc to nic specjalnego, ten pierścionek od początku mi śmierdział.
Konto usunięte
2012-12-29, 20:12
Naziolek napisał/a:
Ale nie tłumaczy to sztuczek, gdzie magik przechodzi przez okno
Bo widzisz, za oknem jest magnes i....
Konto usunięte
2012-12-29, 20:13
Tak każdy głupi by podtrafił, spróbuj mi wyjaśnić w jaki sposób Dynamo przeciska telefony przez butelki, chodzi po wodzie, przetapia szkło, przechodzi przez nie, lewituje, itd. wiele z jego sztuczek nie da sie poprostu wyjaśnić. Choć nie zmienia to faktu, że są to sztuczki.
PS: Koperfild przy nim to mała ciota.