Powrócimy z deszczem.
Żydzi.
Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Żydzi.
podpis użytkownika
Nie zapomnij o grzebieniu, ty p🤬lony jeleniu.Fazi
Mój c🤬j dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
No śmieszne w c🤬j.
W ogóle co to k🤬a jest Adolf XboxFan?
Krew zalewa jak się widzi takie przeróbki Hitlera, jego fanpage i inne tego typu gówna. Sobie p🤬lcie zaraz, że to sadol, że to tylko żarty, czy inny c🤬j, ale chciałbym zobaczyć jak próbujecie się usprawiedliwiać waszym dziadkom, czy pradziadkom. A tym "zachodnim" p🤬dom mam nadzieję, że muzułmanie, czy inne "niepożądane" elementy społeczne rozp🤬olą pół kraju i będą robili jako zasrani niewolnicy.
Tak, teraz jakiś kretyn może mi dać już maść na ból dupy, może dostanie kilka wirtualnych piw...
W ogóle co to k🤬a jest Adolf XboxFan?
Krew zalewa jak się widzi takie przeróbki Hitlera, jego fanpage i inne tego typu gówna. Sobie p🤬lcie zaraz, że to sadol, że to tylko żarty, czy inny c🤬j, ale chciałbym zobaczyć jak próbujecie się usprawiedliwiać waszym dziadkom, czy pradziadkom. A tym "zachodnim" p🤬dom mam nadzieję, że muzułmanie, czy inne "niepożądane" elementy społeczne rozp🤬olą pół kraju i będą robili jako zasrani niewolnicy.
Tak, teraz jakiś kretyn może mi dać już maść na ból dupy, może dostanie kilka wirtualnych piw...
podpis użytkownika
Płyń pod prąd – z prądem płyną tylko śmieci.
Pater patriae napisał/a:
chciałbym zobaczyć jak próbujecie się usprawiedliwiać waszym dziadkom, czy pradziadkom.
To raczej dziadek powinien się usprawiedliwiać dlaczego teraz mieszkamy w polsce..

Mimo wszystko koleś w przeciwieństwie do wszystkich tych sk🤬ysynów którzy mówią o tym z pełnym szacunkiem i powagą, nie wp🤬la podtekstu o "Polskich obozach zagłady" tylko wszystko zrzuca na j🤬ych fryców zgodnie z historią i prawdą
Pater patriae napisał/a:
Może to nie to samo, ale równie skuteczne