👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
pazuzu napisał/a:
Strach pojechać do tego Paryża
To murzynowo czyli RPA.
Obstawiam, że "koledzy" z kopalni. Jakieś kamienie szlachetne do szlifu, albo uran i ktoś go wysypał...
pazuzu napisał/a:
serio geniuszu ?
Gratuluje, zabłysnąłeś a teraz wysmaruj się gównem bo błyszczysz jak psu jajca.
Rudgardh napisał/a:
Gratuluje, zabłysnąłeś a teraz wysmaruj się gównem bo błyszczysz jak psu jajca.
Nie będę się Tobą smarował

Chyba murzyn co go kroili dostał kosą w brzuch..... Nie wiem jak wy ale ja po takim czymś mym się złożył jak wersalaka babci... Mocny ten murzyn
pazuzu napisał/a:
Strach pojechać do tego Paryża
Prędzej Londyn. Ruch lewostronny.
Francuscy antyterroryści zabezpieczyli podejrzany plecak, na koszt właściciela oczywiście.
Jak na taką ekipę to koleś tam miał raczej forsę z przemytu , albo dragi.
Jakoś wątpię iż 3 typa rabowało by studenta -.-
Jakoś wątpię iż 3 typa rabowało by studenta -.-
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie