Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 12:34
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dr_dex 2012-11-18, 20:17 19
Szacunek dla liny

podpis użytkownika

"A może słucham Ciebie, a może mnie to jebie ..."
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
Zgłoś
bloodwar 2012-11-18, 20:20
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-18, 20:20 3
Jag PzIV...choć nie jestem pewny czy nie Stug III
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 20:26 1
@up z takim zabytkiem by się mierzył ten ciągnik ?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 20:47 2
uwaga oglądać bez dźwięku
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 20:56
od spece: do czego jest ten ciągnik?
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:03
służy do tego samego co zwykły ciągnik tylko w większej skali;d
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:07 2
xts napisał/a:

od spece: do czego jest ten ciągnik?

to jest CASE IH służy do transportowania ciężkiego sprzętu rolniczego np marki AMAZONE ogólnie to jest krowa do prac na ogromnych polach
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:15 1
rockface123 napisał/a:

ogólnie to jest krowa do prac na ogromnych polach

ogólnie to tak można powiedzieć o 95% wiejskich bab
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:22 1
Case IH Quadtrack. Od około 500 do 600 koni mechanicznych. Jak masz farmę o powierzchni kilku tysięcy hektarów jest maszyna stworzona dla Ciebie. Jeśli będzie zainteresowanie, to wygrzebię kilka filmów z możliwościami tej maszyny.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:34
jeloo napisał/a:

Case IH Quadtrack. Od około 500 do 600 koni mechanicznych. Jak masz farmę o powierzchni kilku tysięcy hektarów jest maszyna stworzona dla Ciebie. Jeśli będzie zainteresowanie, to wygrzebię kilka filmów z możliwościami tej maszyny.

wrzucaj, jest moc, są i piwka
Zgłoś
głodny_toster 2012-11-18, 21:39
jedrolus napisał/a:

@up z takim zabytkiem by się mierzył ten ciągnik ?

Myślę, że tak;) Spójrz na oznaczenia po bokach. Raczej II wojna światowa. Tylko teraz pytanie czy stug, czy jag;)
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:42 3
Nowe to nie jest ale z JaG PzIV to przesadziłeś .
To Raketenjagdpanzer 2 · Jaguar 2 zestaw produkowany w latach '60 z rakietą ppanc SS11
Jest lekki, 22 tony czyli podobnie jak CASE Quadtrak, i na dodatek na szosowych gąsienicach (nakładki gumowe) to i łatwo go przeciągnąć.
Zgłoś
konto usunięte 2012-11-18, 21:42
fantomasik napisał/a:

Myślę, że tak;) Spójrz na oznaczenia po bokach. Raczej II wojna światowa. Tylko teraz pytanie czy stug, czy jag;)

ale to Niemcy mają do dziś takie oznaczenia z tego co mi wiadomo
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem