Przeróbka w programie graficznym. Masa programów tego typu, nawet na androida. Wrzucasz filmik/fotkę i samo przerabia...
KonioBijca napisał/a:
Przeróbka w programie graficznym. Masa programów tego typu, nawet na androida. Wrzucasz filmik/fotkę i samo przerabia...
Ty chyba jesteś zrobiony w programie graficznym.
Ta lampucera momentami wyglądała jak babinka, by finalnie i tak rozczarować.
podpis użytkownika
Zawsze stoi.
Tutaj gość od VFX- to nie fejk bo widać działanie stabilizacji, włoski się ruszają, a przede wszystkim światło się zmienia. Chyba, że to dobry fejk, ale mi by się nie chciało siedzieć 20+ godzin w programie + czas na szkolenie AI, i prosić operatorów o pomoc.
KonioBijca napisał/a:
Prof_Dr_Wiktor_Traktor napisał/a:
Chciałbym wierzyć, ale jebie fejkiem
Ale z was z🤬by

podpis użytkownika
One, two, Freddy's coming for you.Three, four, better lock your door.
Five, six, grab your crucifix.
Seven, eight, gonna stay up late.
Nine, ten, never sleep again.
Od razu widać że to wiedźma a w trakcie przeciążeń czary nie działają
podpis użytkownika
Lewactwo to faszyści
Komacz napisał/a:
Ty chyba jesteś zrobiony w programie graficznym.
Ty chyba z dupy wyskoczyłeś i łykasz wszystko łącznie z nasieniem swojego starego.
Tu macie pelikany pięknisia Terleckiego odmłodzonego i postarzonego przeze mnie w trzy minuty.

Laska ma w pewnym momencie filmu ewidentnie nałożone cieniowanie na ryjcu i efekt postarzałej skóry (rozciągniętych polików i brody). Dzisiaj nie trzeba być soecjalistą od efektów specjalnych. Każdy cymbał to zrobi, wybierając opcje w programie graficznym...
Patrzyłem na twarz, ale cały czas myślałem o cyckach i o tym jak one reagują na przeciążenie