👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

K1Rules napisał/a:
A najlepsze jest to że wg. przepisów beknie za to maszynista. Jak jest awaria na przejeździe kolejowym powinien jechać do 20 km/h i podawać sygnał baczność ( trąbić) .
Pytanie tylko czy został o tym odpowiednio wcześnie poinformowany

Nie chce mi sie wierzyć że te szlabany nie mają opcji awaryjnego ręcznego opuszczania
Pedofilek napisał/a:
Co to reno? To jakieś imię
Raczej nazwisko.Dokładniej, przybrane nazwisko.

nie wiem jak wy, ale ja na takich przejazdach zwalniam lub się zatrzymuję,
w takim przypadku napewno dostrzegłbym dróżniczkę
w takim przypadku napewno dostrzegłbym dróżniczkę
Jakby stala z drugiej strony torow to mialoby to jakis sens. Z tej strony gosc wyhamowal wiec niebezpieczenstwa nie bylo
Warystor napisał/a:
Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy
A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?
Wiewór napisał/a:
A teraz pytanie wspaniali mężowie. Który z was niby staje przed przejazdem kolejowym albo chociaż zerknie czy jedzie pociag?
Ja.
Łyso?

Warystor napisał/a:
Dwie baby, pociąg, przejazd i samochód. Co mogło pójść nie tak? Ta dróżniczka to mogła sobie tą łapą w dupie machać, efekt byłby wcale nie gorszy
Ciekawe co ty byś zrobił, bohaterze.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie