Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Dodaj Obrazki Dowcipy Soft Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
Quassar 2025-04-14, 10:18 5
No selekcja naturalna... ale trzeba przyznać uciekł, ale w zaświaty
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-14, 10:40 2
Quassar napisał/a:

No selekcja naturalna... ale trzeba przyznać uciekł, ale w zaświaty

Wciśnięty w asfalt i jak mu teraz kajdanki założyć? Chyba, że policjant mu teraz te kajdanki na asfalcie dorysuje kredą.
Zgłoś
Quassar 2025-04-14, 10:45
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Wciśnięty w asfalt i jak mu teraz kajdanki założyć? Chyba, że policjant mu teraz te kajdanki na asfalcie dorysuje kredą.

A na co kajdanki trupowi zakładać to nie świt żywych trupów...
Teraz to tam trzeba skrobaczkę, łopatę i typa do wiadra przelać i elo z bogiem.
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-14, 11:20 1
Quassar napisał/a:

A na co kajdanki trupowi zakładać to nie świt żywych trupów...
Teraz to tam trzeba skrobaczkę, łopatę i typa do wiadra przelać i elo z bogiem.

Ty jesteś przecież dostatecznie długo na Sadolu, żeby wiedzieć jak postępuje amerykańska policja.
Najpierw pakują w delikwenta 40 do 60 kul i robią z niego durszlak, a następnie w ramach procedury bezpiecznego aresztowania zakładają w czwórkę truposzowi kajdanki. Nigdy tego tutaj nie widziałeś?
Zgłoś
Quassar 2025-04-14, 11:51
Bazyli.Kapusta napisał/a:

Ty jesteś przecież dostatecznie długo na Sadolu, żeby wiedzieć jak postępuje amerykańska policja.
Najpierw pakują w delikwenta 40 do 60 kul i robią z niego durszlak, a następnie w ramach procedury bezpiecznego aresztowania zakładają w czwórkę truposzowi kajdanki. Nigdy tego tutaj nie widziałeś?

No jak jest martwy to tak nie robią xD
Ale w innym wypadku to potrafią strzelać nawet przez 2 minuty zanim ktoś krzynie stop fire xD

I to ty powinieneś wiedzieć jak policja sie zachowuje w przypadku prawdziwego zgona...

Po tym jak auto w niego wyj🤬o to nawet policjant za bardzo sie nie śpieszy hahahahah
Zgłoś
Bazyli.Kapusta 2025-04-14, 12:00
Quassar napisał/a:

No jak jest martwy to tak nie robią xD
Ale w innym wypadku to potrafią strzelać nawet przez 2 minuty zanim ktoś krzynie stop fire xD
I to ty powinieneś wiedzieć jak policja sie zachowuje w przypadku prawdziwego zgona...
Po tym jak auto w niego wyj🤬o to nawet policjant za bardzo sie nie śpieszy hahahahah

Nie żyję w stanach i moja wiedza w tej materii ogranicza się do filmików z Sadola.
To tutaj widziałem jak policja wystrzeliwuje do delikwenta po całym magazynku i następnie jeszcze zakuwają go z tylu w kajdanki.

Dlaczego to ja miałbym wiedzieć jak zachowuje się policja w wypadku zgonu?
Ani nie bylem nigdy w żadnej policji, ani też policja mnie nigdy nie zastrzeliła, ba oni nawet nie próbowali do mnie strzelać.
Zgłoś
Kicztobundy 2025-04-14, 12:53
Szkoda lakieru 😠
Zgłoś
Kriski 2025-04-14, 15:28 1
GeorgeHarvey1 napisał/a:

Jeden but odfrunął, więc może to rozchodzi

Oba spadły trup jak nic

Zgłoś
700_LTA 2025-04-14, 17:15 3
Spadły dwa, a nawet trzy buty. Ten trzeci do dla pewności.
Zgłoś
Traba 2025-04-14, 22:52
To nie buty, to dekiel się odkleił
Zgłoś
Qdłaty 2025-04-16, 23:54
Co oni nie szorują tych butów?
Zgłoś