👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:45

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
RagicMabbit napisał/a:
NIe rozumiem.
data urodzenia 1977 jak by było 1997 to masz prawo nie rozumieć bo to pokolenie Power Rangers. A skoro jesteś 1977 i nie rozumiesz to znaczy że u was na wsi nikt nie miał VIDEŁO (w mieście mówiliśmy VIDEO).

MIałem videŁo marki yenmade, jeden z pierwszysch we wsi.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
ceenrad napisał/a:
..... Jeśli naprawdę nie znasz tego filmu to chyba wychowywałeś w lepiance z gówna na dalekim wschodzie.
myślę że nawet tam to też oglądali

Piwko dla ciebie bo ładnie tłumaczysz
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie