podpis użytkownika
Wenn ist das Nunstuck git und Slotermeyer? Ja!...Beheierdung das Oder die Flippenwald gersput!
up
bo to dla kumatych
Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
bo to dla kumatych

podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.
RagicMabbit napisał/a:
NIe rozumiem.
data urodzenia 1977 jak by było 1997 to masz prawo nie rozumieć bo to pokolenie Power Rangers. A skoro jesteś 1977 i nie rozumiesz to znaczy że u was na wsi nikt nie miał VIDEŁO (w mieście mówiliśmy VIDEO).

MIałem videŁo marki yenmade, jeden z pierwszysch we wsi.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
scooby doo, Chuck norris, Leviatan, koszmar z ulicy wiązów, teresa orlovsky, rambo, predator, i inne
Przepraszam was o mędrcy że nie wiem o co kaman. Nie jesteście w stanie mnie obrazić pionki. Piwko dla kogoś kto wytłumaczy a nie popłacze się jak wy.
Dobrze więc ,mogłeś sprawdzić już w google 100 razy ,ale skoro nadal nie wiesz to jest to z filmu Karate Kid 1984r. Mr Miyagi trenował chłopca którego nie chcieli przyjąć do żadnej szkoły walki w mieście , jego początkowy trening polegał na woskowaniu samochodów specjalnymi r🤬ami(stąd ten obrazek) oraz malowanie płotu. Potem dop🤬lił swojemu największemu wrogowi i tyle. Jeśli naprawdę nie znasz tego filmu to chyba wychowywałeś w lepiance z gówna na dalekim wschodzie.
ceenrad napisał/a:
..... Jeśli naprawdę nie znasz tego filmu to chyba wychowywałeś w lepiance z gówna na dalekim wschodzie.
myślę że nawet tam to też oglądali

Piwko dla ciebie bo ładnie tłumaczysz
podpis użytkownika
Post ma charakter satyryczny i nie ma na celu kogokolwiek obrażać ani nawoływać do nienawiści.Gwarą jadę i stawiam spację przed znakami interpunkcyjnymi. Zdania zaczynam z małej litery tylko po to aby zdenerwować takiego capa jak ty leszczu.