📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:23

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pamiętam jak miałem z 4 czy 5 latek to bawiłem się na takiej hałdzie piasku przy garażach z kolegami i koleżankami z bloku, jedna dziewczynka nadepnęła mi na mój zamek więc postanowiłem ją nauczyć pewnych zasad współżycia w piaskownicy tłukąc ją małymi plastikowymi grabkami, uderzyłem raz, uderzyłem drugi a potem nagle odcinka. Miałem pecha bo nie zauważyłem, że w garażu obok piaskownicy siedział ojciec tej dziewczynki i mi zasadził takiego kopa w łeb jak na filmie. Od tamtej pory kobiety nawet kwiatkiem nie uderzę!
madka: nie podchodź do windy, może Ci się coś stać.
też madka: JEB!
xD
też madka: JEB!
xD
Heheheh jak z łapami na madke poleciała hahhabuhaha
Szkoda że nie ma kontynuacji
Szkoda że nie ma kontynuacji
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie