📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 6:58

Na moje wszyscy ci w kominiarkach powinni pozdychać razem ze swoimi bliskimi.
Takie moje zdanie..
Takie moje zdanie..

shadowflame@
Patriotą specjalnym nie jestem zwłaszcza jak patrzę na to co robią nasi "młodzi sfrustrowani" swoją drogą..
kij Ci do tego co robię w wolnym dla siebie czasie...
PS: nie jestem kibicem, bo jak patrzę na takie dziwne ludziki jak Ty, to izoluję się od tego dziwnego trendu..
Patriotą specjalnym nie jestem zwłaszcza jak patrzę na to co robią nasi "młodzi sfrustrowani" swoją drogą..
kij Ci do tego co robię w wolnym dla siebie czasie...
PS: nie jestem kibicem, bo jak patrzę na takie dziwne ludziki jak Ty, to izoluję się od tego dziwnego trendu..

NieWeszles napisał/a:
A niby co mieli zrobić ty pojebie? Bić się z bandą takich przygłupów?! Pomyśl trochę za nim coś napiszesz... We dwóch na pewno by wyłapali 10 kiboli...
Gdyby nieprawidłowo zaparkowali to zabijaliby się żeby blokady pozakładać. Hmm.. a podobno głównym zadaniem straży miejskiej jest "utrzymanie porządku i bezpieczeństwa ludzi"
Tiaa...
Zasada jest prosta: Jeśli wieczorową porą spotkasz gdzieś strażnika miejskiego to możesz być pewny, że to miejsce jest bezpieczne - gdyby było niebezpieczne to strażnicy omijaliby je z daleka..

vajron napisał/a:
Kuerwa nie ma jak zaatakować jakiegoś 50 letniego grubasa w okularach, który sobie spokojnie piwo pije, a potem się jarać "dokopaliśmy ruskom"
![]()
a zaatakowac spokojnie pracujacych ochroniarzy to juz spoko ? wez sie jebnij w leb

@shadowflame
skończ waść wstydu swego oszczędź i rób dalej z kiełbasami, to co robisz najlepiej
Ps: Twoje problemy emocjonalne są zrozumiałe, w końcu objęło Cię gimnazjum
skończ waść wstydu swego oszczędź i rób dalej z kiełbasami, to co robisz najlepiej

Ps: Twoje problemy emocjonalne są zrozumiałe, w końcu objęło Cię gimnazjum

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie