📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:20

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kuba1986 napisał/a:
Kobieta lub dziadek. Innej opcji nie ma...
Baba oczywiście.
kuba1986 napisał/a:
Kobieta
Kobieta. To nie jest manewr "nie widziałem" a raczej "nie wiem co robię" . Dziadki nie zauważają, kobiety robią głupie rzeczy.
zn506 napisał/a:
Kobieta. To nie jest manewr "nie widziałem" a raczej "nie wiem co robię" . Dziadki nie zauważają, kobiety robią głupie rzeczy.
nie, już było paru capow co robiło dokładnie tak samo a nawet i jechali pod prąd na autostradzie głównym pasem nie poboczem.
Quassar napisał/a:
głównym pasem
Czyli nie zauważyli, że jadą pod prąd. Myśleli, że jadą swoim pasem.
na 99,99% kierujący to tirówka. Tylko te cymbaly popełniają wykroczenie używania świateł awaryjnych podczas jazdy. Dziwne, że na egzaminie wiedzą jak używać kierunkowskazów wskazując kierunek, gdzie chcą jechać.
Nie bardzo rozumiem jakim cudem nie uniknął kolizji z tym cofającym kretynem.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie