👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 16:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
u nas po góra 5 minutach podeszła by straż miejska i zaczęli by zadawać jakieś idiotyczne pytania byle tylko zepsuć zabawę...
Super pozytywna sprawa, ale żyjemy w kraju gdzie za takie coś wlepią ci mandat za zakłócanie porządku publicznego. Poj🤬e.
W końcu jakiś pozytyw. To prawda, u nas raczej przed strażą podeszliby jacyś dreso kibole i zaczęli rzucać głupie komentarze...

takiej c🤬jni dawno nie widziałem, hamburgery myślą, że są śmieszni.
@kkndkkndkknd, Orlock, debaser
K🤬a, narzekacie lamusy jakbyście dostali mandaty od SM za takie numery.
K🤬a, narzekacie lamusy jakbyście dostali mandaty od SM za takie numery.

Nie no, całkiem nieźle Im idzie, ale to nie Sadistic! Ani nie uczy, ani nie bawi.

Wygraj zakład. Pól godziny filmuj jak przegrany wyrywa dupy na zadanie, które mu wymyśliłeś... coś poszło nie tak

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie