👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:27

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
W programie chodzi o to, że panienka odwiedza trzech mężczyzn podających się za singli, z czego tylko jeden faktycznie nim jest. Singielka randkuje po kolei z każdym z nich w ich mieszkaniu, a całej zabawie z ukrycia przygląda się partnerka lub kolega/koleżanka w przypadku singla jak na powyższym przykładzie. Zadanie bohaterki polega na odgadnięciu który mężczyzna jest wolny. Jeśli go wskaże, dostają kasę do podziału i wspólną wycieczkę, jeśli nie trafi, nagrodę zgarnia wskazany przez nią zajęty facet i jego dupera. Myślę, że gość z materiału ma spore szanse wygrać program, bo trudno byłoby uwierzyć, że zdołał zainteresować jakąś pannę.
Swoją drogą. będąc kimś takim i pokazując się w telewizji, w pewnym sensie wykazał się odwagą.
Swoją drogą. będąc kimś takim i pokazując się w telewizji, w pewnym sensie wykazał się odwagą.
nie wiem czy to fejk czy nie fejk ale gość ma rację
w tych czasach musisz mieć wygląd i gruby portfel
w tych czasach musisz mieć wygląd i gruby portfel
Wystarczy, że wychowywał się bez ojca, z zaborczą matką, której celem właśnie było by synek podawał jej wodę na starość, a nie "uciekł" do jakiejś niegodnej jej rówieśniczki. I tak podziw, że koleś chociaż realnie ocenia swoje kiepskie szanse. Wiadomo, że nie sztuka smęcić o tym jak jest źle, sztuka z tego wyjść.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie