Ah, żeby tylko ta Austriacka Vienna miała jakąś nazwę w naszym języku...
Macieey napisał/a:
Przejazd konwoju przez Austriackie miasto Vienna
![]()
![]()
"Macieey" Maciek z klanu to TY?
Podpowiem debilu Vienna- Wiedeń

Loq14 napisał/a:
"Macieey" Maciek z klanu to TY?
Podpowiem debilu Vienna- Wiedeń
To ironia... Boże widzisz i nie grzmisz

Wszyscy do CPNu jadą zatankować

podpis użytkownika
Gdyby ludzie rozmawiali tylko o tym, co rozumieją, zapadłaby nad światem wielka cisza.
Na ukrainę jadą?
nie no.. powaga... im dalej oglądam tym więcej poważnych pojazdów widzę... gdzie oni jadą?
BTW>> Wiedeń
nie no.. powaga... im dalej oglądam tym więcej poważnych pojazdów widzę... gdzie oni jadą?
BTW>> Wiedeń

Jestę ekspertę więc się wypowię:
Nie pozwijają asfaltu, co miało by miejsce w Polsce, gdyż jakość drogi jest taka jak powinna być. Na przykład ciężarówki jeżdżą przez centrum Wiednia i nie tworzą kolein - co w Polsce jest niemożliwe z powodu lipnej jakości drogi, spowodowanej przez oszukiwanie na mieszance i nie tylko.
Nie pozwijają asfaltu, co miało by miejsce w Polsce, gdyż jakość drogi jest taka jak powinna być. Na przykład ciężarówki jeżdżą przez centrum Wiednia i nie tworzą kolein - co w Polsce jest niemożliwe z powodu lipnej jakości drogi, spowodowanej przez oszukiwanie na mieszance i nie tylko.
podpis użytkownika
katana wa bushi no tamashi
Lubię militaria, ale obyśmy nigdy nie mieli okazji oglądać czołgów na ulicy.
podpis użytkownika
All legends have a beginnig, but a legacy lasts foreverCytat:
Gumowe nakładki na gąsienice, jakość drogi w drugiej kolejności.Nie pozwijają asfaltu, co miało by miejsce w Polsce, gdyż jakość drogi jest taka jak powinna być.

Wygląda mi to na rekonstrukcje wjazdu niemców do Austrii podczas ws II, też ich tak witali

Jak widzę czołgi w mieście to podświadomie myślę że to Rosja.
Ah, te Leosie, piękne maszyny.
podpis użytkownika
Twoja stara sra do gara, a twój stary to wp🤬la.

Co do niszczenia dróg przez gąsienice to jest gąsienice są również pokryte specjalnymi gumowymi nakładkami
Cieszmy się, bo nasz zajebisty rząd też ostanio kupił ten złom... i to zażyczyli tyle tego, że niemcy w panice wyciągali nawet z rezerw gwardii narodowej, bo im brakowało asortymentu, a nie zawsze trafiają się tacy frajerzy jak Polacy, że zużyte czołgi mające po 20-30 lat odkupują za ciężkie dolary
Co ciekawe, na kółku militarystycznym na PWr (kumpel mnie zaprosił jak byłem we Wro) emerytowany pułkownik opowiadał, że obliczana wartość bojowych stoi na równi z T-80... T-80B (tak k🤬a, ten z 1979 roku). K🤬a, te nasze Leo to nie dość że nie dadzą rady T-80U, to już do T-90A w ogóle startu mieć nie będą
No ale cieszmy się, bo wartość bojowa WP wzrosła o 400%... w walce przeciwko Imperium Czech i Caratowi Litwy i Łotwy

Cieszmy się, bo nasz zajebisty rząd też ostanio kupił ten złom... i to zażyczyli tyle tego, że niemcy w panice wyciągali nawet z rezerw gwardii narodowej, bo im brakowało asortymentu, a nie zawsze trafiają się tacy frajerzy jak Polacy, że zużyte czołgi mające po 20-30 lat odkupują za ciężkie dolary

Co ciekawe, na kółku militarystycznym na PWr (kumpel mnie zaprosił jak byłem we Wro) emerytowany pułkownik opowiadał, że obliczana wartość bojowych stoi na równi z T-80... T-80B (tak k🤬a, ten z 1979 roku). K🤬a, te nasze Leo to nie dość że nie dadzą rady T-80U, to już do T-90A w ogóle startu mieć nie będą

No ale cieszmy się, bo wartość bojowa WP wzrosła o 400%... w walce przeciwko Imperium Czech i Caratowi Litwy i Łotwy