👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:07

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Trochę przez Łódź... Zaczyna w Zgierzu na Chełmach dojeżdża do Żabieńca w Łodzi i wraca. Dla mnie idiota pierwszego sortu.

hehe zajechał na stację benzynową, gdzie jest kupa monitoringu. Teraz psy obejrzą film, ustalą przybliżoną godzinę (co jest prostsze niż się wydaje), znajdą dzień i odczytają tablice
niech się modli, by zarejestrowane filmy zostały już nadpisane ...

@Fatum93 jesteś kretynem, i mam nadzieję, że z Twoim podejściem do jazdy szybko zdobędziesz komplet punktów i odbiorą Ci prawo jazdy.
Fatum93 napisał/a:
Hah prawko już mam od 1roku (nie długo ale dużo jeżdżę 15tys. w 8miechów chyba nie tak źle)
Nie chcę nic mówić ale prawko na B mam od 12 lat - i jakieś 700k przejechane, na A od ok 3 i jakieś 3k przejechane na C od 5 lat i jakieś 200k przejechane i nie uważam się za doświadczonego kierowcę. Owszem dużo jeżdżę zwłaszcza osobowym, niekiedy przekraczam dozwoloną prędkość (na autostradach), ale nie zachowuję się jak kretyn na drodze -> życie mam tylko jedno i wolę je przeżyć jak najdłużej.
kunghan napisał/a:
Nie chcę nic mówić ale prawko na B mam od 12 lat - i jakieś 700k przejechane, na A od ok 3 i jakieś 3k przejechane na C od 5 lat i jakieś 200k przejechane i nie uważam się za doświadczonego kierowcę. Owszem dużo jeżdżę zwłaszcza osobowym, niekiedy przekraczam dozwoloną prędkość (na autostradach), ale nie zachowuję się jak kretyn na drodze -> życie mam tylko jedno i wole je przeżyć jak najdłużej.
Moim zdaniem po przejechaniu tylu km na pewno jesteś doświadczonym kierowcą, przejechałeś pewnie tyle ponieważ masz taką pracę, ja takowej nie posiadam

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie