Główna Poczekalnia (4) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
👾 Zmiana domeny serwisu - ostatnia aktualizacja: 2025-07-22, 21:51
📌 Ukraina ⚔️ Rosja Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:07
Witaj użytkowniku Sadol.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Rafao 2012-12-14, 14:51 1
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 14:53
Ten komentarz został automatycznie oznaczony jako potencjalnie niewłaściwy dla osób niepełnoletnich. Zaloguj się aby go wyświetlić.
Zgłoś
Wypo 2012-12-14, 14:56
Trochę przez Łódź... Zaczyna w Zgierzu na Chełmach dojeżdża do Żabieńca w Łodzi i wraca. Dla mnie idiota pierwszego sortu.
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 14:57
Start i meta: Zgierz. Wiele wyjaśnia
Zgłoś
kunghan 2012-12-14, 15:18 1
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 15:40
Zgłoś
Fatum93 2012-12-14, 15:57
Zgłoś
konto usunięte 2012-12-14, 15:58
hehe zajechał na stację benzynową, gdzie jest kupa monitoringu. Teraz psy obejrzą film, ustalą przybliżoną godzinę (co jest prostsze niż się wydaje), znajdą dzień i odczytają tablice niech się modli, by zarejestrowane filmy zostały już nadpisane ...
Zgłoś
Tasak_PL 2012-12-14, 16:02
taki kozak a maszyny na koło nie potrafi postawić...
Zgłoś
sobanek 2012-12-14, 16:03
@Fatum93 jesteś kretynem, i mam nadzieję, że z Twoim podejściem do jazdy szybko zdobędziesz komplet punktów i odbiorą Ci prawo jazdy.
Zgłoś
Fatum93 2012-12-14, 16:10
Zgłoś
kunghan 2012-12-14, 16:10
Fatum93 napisał/a:

Hah prawko już mam od 1roku (nie długo ale dużo jeżdżę 15tys. w 8miechów chyba nie tak źle)

Nie chcę nic mówić ale prawko na B mam od 12 lat - i jakieś 700k przejechane, na A od ok 3 i jakieś 3k przejechane na C od 5 lat i jakieś 200k przejechane i nie uważam się za doświadczonego kierowcę. Owszem dużo jeżdżę zwłaszcza osobowym, niekiedy przekraczam dozwoloną prędkość (na autostradach), ale nie zachowuję się jak kretyn na drodze -> życie mam tylko jedno i wolę je przeżyć jak najdłużej.
Zgłoś
Fatum93 2012-12-14, 16:18
kunghan napisał/a:

Nie chcę nic mówić ale prawko na B mam od 12 lat - i jakieś 700k przejechane, na A od ok 3 i jakieś 3k przejechane na C od 5 lat i jakieś 200k przejechane i nie uważam się za doświadczonego kierowcę. Owszem dużo jeżdżę zwłaszcza osobowym, niekiedy przekraczam dozwoloną prędkość (na autostradach), ale nie zachowuję się jak kretyn na drodze -> życie mam tylko jedno i wole je przeżyć jak najdłużej.

Moim zdaniem po przejechaniu tylu km na pewno jesteś doświadczonym kierowcą, przejechałeś pewnie tyle ponieważ masz taką pracę, ja takowej nie posiadam Ja mogę śmiało stwierdzić iż nie jestem doświadczonym kierowcą tamten komentarz, który napisałem, chodziło po prostu o to, że w tym wieku mogę posiadać prawko, bo tamten osobnik nie umie zbytnio matematyki. Wesołych świąt i szerokiej drogi
Zgłoś
kunghan 2012-12-14, 16:29
Zgłoś
chetek 2012-12-14, 16:32 1
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  

Oznaczenia wiekowe materiałów są zgodne z wytycznymi Krajowej Rady Radiofonii i Telewizji

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 5,00 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na 3 miesiące. 6,00 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem