👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 4:15

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

jeloo napisał/a:
ale maluch poszedł do kasacji, co biorąc pod uwagę lichą konstrukcję tego auta nie jest niczym dziwnym.
Obraziłeś nasz polski samochodzik

Gadacie jak stare społeczniki. Ja tam nie widzę na filmiku żadnego zbędnego ryzyka. Normalnie, ostrożnie sobie jeździ. To nie 2 tonowy samochód pacany, więc łaskawie nie wypowiadajcie się o czymś o czym nie macie pojęcia.

Jeśli Ty uważasz, że to jest ostrożnie i normalnie, to z pacanami do ludzi nie wyskakuj, bo tu tobie czegoś brakuje, a nie nam
Ja widziałem już wielu takich "ostrożnych i normalnych". Jeden z moich kumpli tak jeździł, to skończył owinięty wokół opony w naczepie ciężarówki
A na jednośladach z silnikiem jeżdżę od 10 roku życia, więc mi nie mów, że mówię o czymś na czym się nie znam

Ja widziałem już wielu takich "ostrożnych i normalnych". Jeden z moich kumpli tak jeździł, to skończył owinięty wokół opony w naczepie ciężarówki

A na jednośladach z silnikiem jeżdżę od 10 roku życia, więc mi nie mów, że mówię o czymś na czym się nie znam

Porażka, na prostej to potrafi przywalić 2 paki, ale jak już zakret sie pojawia to zwalnia tak że skutery by go brały. Mistrzunio prostej, i jeszcze to wheelie... o ile w ogole mozna to wheelie nazwac, bo idzie mu to do dupy.
Mi jedynie przychodzi na myśl:
"Pozdrowienia z miasta Łodzi, gdzie nawet oddychanie szkodzi"
"Pozdrowienia z miasta Łodzi, gdzie nawet oddychanie szkodzi"

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie