👾
Zmiana domeny serwisu
- ostatnia aktualizacja:
2025-07-22, 21:51
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 13:51
🔥
Sosnowiec,31.07.2025
- teraz popularne

Witaj użytkowniku Sadol.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
Dalsze istnienie serwisu jest możliwe jedynie dzięki niewielkim, dobrowolnym wpłatom od użytkowników. Prosimy Cię zatem o rozważenie wsparcia nas poprzez serwis Zrzutka.pl abyś miał gdzie oglądać swoje ulubione filmy ;) Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

po chodniku nie, ale po dróżce rowerowej? zawłaszcza z górki
Ponadto piesi nie mogą łazić po drodze rowerowej, bo za to jest mandat. Więc czemu by się nie rozpędzić?
Ponadto piesi nie mogą łazić po drodze rowerowej, bo za to jest mandat. Więc czemu by się nie rozpędzić?
Wobec tego co tam będzie robić grupka pieszych? Za chodzenie po drogach dla rowerów jest zdaje mi się 50zł mandatu.

M1n1s7eR napisał/a:
Wobec tego co tam będzie robić grupka pieszych? Za chodzenie po drogach dla rowerów jest zdaje mi się 50zł mandatu.

Boże widzisz i nie grzmisz
Piesi mogą zasłonić pędzący rower dla kierowcy !!!!
Człowiek czegoś nie zrozumiał to już go Bogiem straszą ^^
Najefektywniejsze dla kierowcy jest, jeszcze zanim rozpocznie się manewr skręcania, spojrzenie w prawe lusterko - wtedy już widać czy ktoś się zbliża za nami czy nie, bo w zasadzie przed nami wszystko widać. A jeśli ktoś się będzie zbliżać i będzie w miare blisko to można przecież się zatrzymać przed przejazdem, a nie "mieścić się" przed rowerem. Tylko trzeba zacząć od tego, że trzeba wykazać troche chęci, by spoglądać w te lusterko - niestety u nas jeżdzą albo baby które patrzą tylko przed siebie, albo kierowcy z 50 letnim prawem jazdy, albo młodzi którzy uznają zasadę, którą przedstawił lith kilka postów wcześniej. Niestety, ale większość kierowców ma wiedzę na temat ruchu drogowego ze swojego kursu, a czasem jeszcze mniejszą. Żadne nowelizacje ich nie dotyczą.
Najefektywniejsze dla kierowcy jest, jeszcze zanim rozpocznie się manewr skręcania, spojrzenie w prawe lusterko - wtedy już widać czy ktoś się zbliża za nami czy nie, bo w zasadzie przed nami wszystko widać. A jeśli ktoś się będzie zbliżać i będzie w miare blisko to można przecież się zatrzymać przed przejazdem, a nie "mieścić się" przed rowerem. Tylko trzeba zacząć od tego, że trzeba wykazać troche chęci, by spoglądać w te lusterko - niestety u nas jeżdzą albo baby które patrzą tylko przed siebie, albo kierowcy z 50 letnim prawem jazdy, albo młodzi którzy uznają zasadę, którą przedstawił lith kilka postów wcześniej. Niestety, ale większość kierowców ma wiedzę na temat ruchu drogowego ze swojego kursu, a czasem jeszcze mniejszą. Żadne nowelizacje ich nie dotyczą.

Widze ,ze rowerzyści ładnie spieli dupe... ale tylko dlatego ,ze ich nie stać na samochód.... biedne polaczki.
Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
brylant1412 napisał/a:
ciekawy jestem jaki był finał tego masakrycznego zdarzenia
Kobieta do końca była przekonana, że to wina rowerzysty, więc sprawę rozwiązał dopiero technik z laptopem, który przyjechał na wezwanie policji i na podstawie powyższego filmiku dostała mandat 500pln oraz 6pkt karnych.

Białystok
a swoją drogą pan "Rowerowy szeryf" z takim podejściem to niedługo skończy pod kołami samochodu albo pod kijem wqrwionego drecha z Golfa lub BMW ... inna sprawa - to, że jedzie sobie rowerem nie zwalnia go z mylenia. Jest takim samym uczestnikiem ruchu jak każdy inny pojazd. Pieszy może spojrzeć w lewo, prawo, jeszcze raz w lewo i poszedł. Rowerzysta już nie?

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie