Kiedyś jądac samochodem jako pasażer przysneło mi się. Wydawało mi się, że snią mi sie klimaty z Mad Maxa... syf dookoła, odrapane budynki i brudni ludzie. A to sie okazalo ze wlasnie Radom mijamy
📌
Ukraina ⚔️ Rosja
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:24
Radom widać, słychać i czuć. Podobno wysuwa się na prowadzenie w rywalizacji z Sosnowcem.
Radom jest na pewno czystszy niż twoja śmierdząca wieś buraku.
Bez urazy dla mieszkańców ale 1 miejsce ma nasze polskie Detroit czyli Bydgoszcz. Miasto wygląda jak murowany obóz cygański ...
Zaraz i tak pewnie będzie ból dupy bo na wszystkich użytkowników sadola znajdzie się przynajmniej jeden paparuch, którego zaboli to, że według mnie Bydgoszcz jest najbrzydszym miastem w Polsce ale to jest moje zdanie i mam to w dupie, że komuś się nie podoba. Deal with it
Zaraz i tak pewnie będzie ból dupy bo na wszystkich użytkowników sadola znajdzie się przynajmniej jeden paparuch, którego zaboli to, że według mnie Bydgoszcz jest najbrzydszym miastem w Polsce ale to jest moje zdanie i mam to w dupie, że komuś się nie podoba. Deal with it
Bydgoszcz sam w sobie może nie, ale jak kiedyś tamtędy jechałem to przyszło mi jechać przez jego dzielnice "Fordon"... obrazki niczym z jakiegoś Bagdadu po bombardowaniu z tym, że w klimacie umiarkowanym
Ty bezmózgu! To Somalia!
Bez urazy dla Somalijskich emigrantów ani autora.
Bez urazy dla Somalijskich emigrantów ani autora.
po czym uświadomiłeś sobie, że wasz maluch zatrzymuje się pod jednym z garaży a ty musisz wysiąść i udać się do jednego z owych obskuwiałych mieszkań
Wy chyba w Łodzi nie byliście ! czy też w Świebodzinie... gdzie budują z dupy pomniki JE*USA na tyłach supermarketu.
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na ukrycie oznaczeń wiekowych materiałów zamieszczonych na stronie